Любовта отново не е благосклонна към Веселин Маринов! Певецът нещастно влюбен в омъжена жена

Певецът на народа Веселин Маринов разкри, че в момента няма любов до себе си. След като втората му съпруга фризьорката Цветанка го заряза и отиде при пиара на ЦСКА той остана сам. Гардът на родната лека музика се ожалва от самотата си в предаването „Преди обед” пред водещите Деси и Александър.

„Потният” Веско разкри, че в момента все пак на сърцето му е дама, която е на неговата възраст. Тя обаче не била свободна, а била омъжена. Въпросната дама била негова почитателка и двамата се запознали на един от неговите концерти. Но той бил кавалер и не можел просто така да я отнеме само за себе си. Затова отношенията между двамата били специални и малко сложни. Той обаче отказа категорично да назове името на дамата, която в момента вълнува сърцето му. Но Веселен Маринов все по-осезателно чувствал самотата и мечтаел и той най-после да изпита любовта до себе си.

[caption id="attachment_427645" align="alignright" width="300"]Веселин Маринов Веселин Маринов отново е нещастно влюбен, любимата му е семейна жена[/caption]

Изпълнителят на „Нашата полиция” заяви, че е лъжа тиражираната новина, че има много пари на влог в печално известната банка КТБ. Веселин Маринов нямал и лев на депозит не само там, но и в никоя друга банка. Само за малко имал в себе си двадесет бона, но бързо ги вложил. Парите, които изкарвал на концерти и по участия певеца вкарвал във фирмата си за техника. Той заяви пред телевизионните водещи, че има само това като страничен бизнес. Веселин Маринов разказа още в предаването, че не се смята за много богат чонек. Просто има жилище, автомобил и си позволяла някои неща, но не се счета за свръх паралия.

Певецът Веселин Маринов каза още, че има самостоятелен концерт в НДК на 25 ноември. Той ще бъде под наслов „Островът на любовта”.