Жената на Влади Въргала от години си има богат любовникВлади Въргала знае, че жена му му слага рога, но си трае заради децата

Жената на Влади Въргала действително обмисля да му поиска развод. Слуховете, които от месеци се носят из светското пространство, са на път да бъдат потвърдени. Само че причината за краха на семейството не са дълговете, в които комикът е затънал покрай снимките на филма си "Шменти-капели". За които Карамфилов изтеглил солиден кредит.

[caption id="attachment_427651" align="alignright" width="300"]Жената на Влади Въргала му слага рога Жената на Влади Въргала му слага рога[/caption]

Филмът обаче не успял да покрие огромната задлъжнялост на Влади Въргала и това принудили близките му да живеят в недоимък. Съпругата му не издържала и решила да го напусне. Поне така се говори в светските среди. Истината обаче е малко по-различна, научиха от hotarena.net.

Действително, на Силвия отдавна й било писнало от трудния живот с актьор. Затова и си хванала любовник, при това паралия. Нещо повече, нейни близки я издават, че въпросният господин е доста мастит бизнесмен, който на всичко отгоре дава пари за децата на любовницата си.

Според запознати той на няколко пъти дори плащал ипотеките на семейството, по молба на Силвия. Аферата помежду им била от няколко години, но в последните месеци нещата се задълбочили.

Именно заради бизнесмена Силвия се била решила да се разведе със съпруга си. Любопитното е, че самият Влади Въргала от самото начало бил наясно със забежката на благоверната си.

Заради децата обаче той предпочитал да си затваря очите и да мълчи, в опит да запази семейството си цяло. За кризата помежду им говори и фактът, че Силвия всеки път отказва да се появи в студиото на ВИП Брадър, за да защитава мъжа си. Въпреки, че от шоуто са я канили многократно.