Гала се запъна - взе решение за щерка си, което обаче Мари не одобрява!

Гала е решила насочи дъщеря си Мари по нейните стъпки. Водещата на „На кафе” е амбициозна майка и си поставила като задача и нейната наследничка да последва пътя, по който известната й родителка се катери. От „момиче на късмета” в шоуто на Къци Вапцаров „Супер Невада” тя се извиси до водеща на собствено предаване и вече повече от десет години не слиза от малкия екран. Такава съдба е решила да предостави напористата Гала и за своята красива дъщеря. Малката Мари е все още ученичка, но след като завърши родителката й иска да я насочи към телевизионната кариера. Без да се интересува, че момичето няма подобни желания.

[caption id="attachment_427636" align="alignright" width="296"]Гала Гала взима решения за бъдещето на щерка си, които Мари не одобрява[/caption]

Затова тя е започнала още отсега с приготовленията си. Първо Гала искала да направи момичето си модел. Тя е красива, има перфектните мерки за това, както е чаровна и харизматична. Изобщо притежава всички данни да стане известна, забелязвана и търсена, бъбрела водещата. Гала си е нарочила да даде начален старт на сладката си щерка. Затова Гала решила първо да участва в клипа на Константин Белчев. Младият певец и музикант е син на легендарния певец Михаил Белчев и вече смело върви по стъпките на известния си баща.

Клипът, в който ще участва наследничката на Гала, ще е второто му самостоятелно парче. Затова блондинката е амбицирана Мари Будева да вземе участие в него. След което тя се надява да бъде забелязана и търсена още от редица знакови творци в родната ни естрада и хайлайф, за да успее и да върви смело нагоре.

Момичето се е съгласило да участва в клипа на чаровника Константин, но не искала да копира напълно професията на майка си.

Самата тя вече си имала свои мечти и планове за бъдещето, и изобщо за живота си. Мари мечтаела по-скоро да завърши висшето си образование в чужбина и да се заеме с по-сериозна професия, като например икономика. Какво ще стане и кой ще надлее тепърва ще видим, но на този етап Мари се е съгласила да вземе участие в клипа на Константин. Той пък вече е свободен и се е разделил с предишната си приятелка, а и Мари е свободна. Кой знае, може би любовта, ако пламне помежду им ще ги заведе на съвсем друго място. Такова, за което никой не е и предполагал.