Глория тревожи близките си с червените си от плач очи!

Глория отново се опари от поредната си сериозна връзка. Гордата поп фолк дива Глория е зарязана и от новия си любовник. Той е сръбски композитор и според слуха връзката им продължила три години. Двамата имаха големи планове, които включваха и бебе. Въпреки че примата на поп фолка да е на 41 години, а сърбина на 38, те си обещавали да скрепят връзката си с малък наследник. Но това остана само в сферите на мечтите.

Двамата се разделиха окончателно. И не заради прищявките на капризната Глория, а заради изневярата на сръбския композитор. Той заменил в постелята си Глория с нейна колежка от сръбската популярна музика. След като разбрала за това, певицата от Русе гневно затръшнала вратата сред себе си и казала окончателно край.

[caption id="attachment_427629" align="alignright" width="300"]Глория Глория не спира да плаче след раздялата с любимия си[/caption]

Но това никак не се отразило добре на пайнерката. Нейни комшии често я чували да плаче, виждали зачервените й очи, съкрушения й вид. Тя буквално се е сринала психически и емоционално, твърдят близки до звездата. Все пак ангажиментите й не позволявали да се срине напълно и затова Глория се държала на участия и пред своите фенове. Дотолкова, че почитателите изобщо не разбрали за сърдечните й терзания. Пък и от музикална компания „Пайнер” не й позволявали тотално да се размекне и да се покаже д кръчмите в нелицеприятна светлина.

Истината е, че Глория много трудно приела края, тъй като нещата между сърбина и нея изглеждали сериозни и почти перфектни. Затова тя взела окончателно решение за себе си. Зарекла се повече в живота си да не допуска повече сериозни връзки. Нито да се обвързва толкова емоционално с мъж. Подобна издънка имала и със съпруга си Илия Загоров.

Мъжът, от който Глория има единствената си щерка Симона също й кръшкал и затова тя тотално го отсвирила. Сега нещата се повтаряли. Затова Глория окончателно се зарекла само да си гледа дъщерята и кариерата. Примата обещала преди Нова година да подари още един хит на феновете си. Според клюката в него ще се говори за разбити сърца и изневери.