Алисия се унижава като си плаща срещите с Ники Михайлов!

На поп фолк певицата Алисия прекалено солено й излиза любовта с вратаря Ники Михайлов. Любимата на национала, който пази вратата на турския отбор Месин често прескачала до България и това й коствало за последния месец петнадесет хиляди лева. Причината била, че тя не знаела кога ще лети от България за Турция или обратно и взимала самолетни билети в последния момент, а така закупени те стрували скъпо.

Припомняме, че Ники Михайлов предложи на певицата да живее при него в Турция. Оттогава Алисия е на върха на щастието си, доверяват близки до изпълнителката на „Ара мюзик”. Тя била щастлива не само от огромната къща и красивата лимонова градина към нея, където живеел футболиста, но и заради предложението на Ники да бъде заедно с нея. Алисия обаче прескачала до родината заради ангажиментите си за участия или да се види с приятелки. И затова харчела маса пари за своите воаяжи или ангажименти.

[caption id="attachment_427605" align="alignright" width="300"]Алисия Ники Михайлов не плаща пътуванията на любимата си Алисия[/caption]

Алисия и Ники Михайлов запушиха злите езици, които непрекъснато ги разделяха и събираха. Двойката е вече няколко години заедно, но Ники Михайлов все се дърпа от по-сериозна крачка. Но с този жест и покана тя да живее при него си пролича, че Ники Михайлов не само не е безразличен към бившата на Валери Божинов, но и има най-вероятни по-сериозни планове към нея. И точно когато врагинята й Николета Лозанова се похвали, че мъжът й ще рита за италиански тим и тя ще прескача при него в любимата й страна Италия, заради ангажимента си като водеща в предаването си по Би Ти Ви „Папараци”, чудото се случи и на Алисия.

И оттогава двете се надпреварват да доказват коя е по-по-най в социалната мрежа. Но щом Алисия и вратаря Ники Михайлов вече и живеят заедно, няма какво да им се изпречи на пътя им. Независимо кой и какво говори за тях. Истината е, че певицата не може да не се похвали от внимание от страна на футболиста. Получава всичко, което поиска, а чувствата й са споделени и истински. По-хубаво от това няма, а естественото продължение в лицето на наследник може и да настъпи в най-скоро време.