Годините алкохолна зависимост минаха като сън

Гласувайте за статията

Докато бях в състояние на алкохолна зависимост така и не разбрах как съм минал през живота си

Годините алкохолна зависимост минаха като сън

Годините алкохолна зависимост минаха като сън

Дните ми бяха еднообразни и скучни, всичко вършех машинално и само чаках да дойде вечер, за да се напия. Не че всяка вечер е било така, но ми се случваше често. Бях млад тогава и не мислех за последствията. Обаче времето си мина, аз нямам нищо зад себе си, освен славата на голям купонджия. Но след купоните хората се прибират у тях, а аз оставам сам в нас. На 41 години съм, от София, не съм бил женен, а жените си вървяха една сед друга и никоя не поиска да остане с такъв като мен.

Обаче един ден ми стана лошо. Не се чувствах добре и трябваше да отида на лекар. Едвам се оправих – кръвното ми беше ударило тавана. И тогава си викам: Людмиле, пиенето трябва да спре, че някой ден ей така ще паднеш, докато си вървиш и няма да има кой да те погребе. Реших да спра алкохола и да се захвана сериозно със себе си. Не е лесна тази битка. Дълги години алкохолна зависимост не минават ей така, с едно щракване на пръстите.

Седми месец вече се боря с тези демони. Но колкото и трудно да ми беше, това бяха най-хубавите ми месеци. Да откажа алкохола ми помогнаха капките Алкофитал, които са един много добър билков продукт за такива като мен. Сега се установих с една жена, на която съм казал всичко и тя се зае да ми помага. Защото пак ви казвам – не е лесно, но не е и невъзможно. Аз вярвам в това!

Людмил от София

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар