Диляна Попова взе неочаквано решение

Диляна Попова взе неочаквано решение
3.5 (70%) 2 votes

Диляна Попова се е отдала изцяло на грижите за малкия Борил

Диляна Попова, която преди два месеца дари живот на първородния си син Борил, взе важно решение. Моделката даде интервю по телефона за ПИК и Ретро с предварителна уговорка, че няма да коментира личния си живот.

Тя отрече твърденията, че има неуредени финансови отношения си с продуцента на „Революция Z“ Димитър Митовски. Синеоката красавица каза, че е благодарна на продуцентите си за всичко, което са направили за нея и няма да да получава пари от тях. Преди седмици тръгна слух, че продуцентите на „Под прикритие“ и „Стъклен дом“ дължат хиляди левове на актьорите, участващи в последната им продукция. Досега нито един актьор не е коментирал официално този слух.

Диляна Попова

Диляна Попова се отказва от киното

Диляна Попова заяви, че няма неуредени сметки с продуцентите си, но не знае какво е положението с другите й колеги, тъй като в последните месеци е прекъснала връзка с тях. Причината за това е появата на малкия Борил на бял свят. Диляна Попова се е посветила изцяло на сина си. Тя заяви, актьорската й кариера вече е на заден план и не я вълнува, тъй като вече има други приоритети, пише ПИК.

Диляна Попова сподели, че вече е отказала няколко роли и за в бъдеще няма намерение да се развива в тази област. Красавицата допълни, че актьорската й кариера е била естествено продължение на кариерата й като модел, но това, което в момента я прави щастлива е далеч от актьорството.

Диляна Попова сподели, че е щастлива от факта, че дрехите, които прави, се харесват. Тя допълни, че по професия е дизайнер е много щастлива, че е имала възможността да превърне хобито си в професия. За сега Диляна Попова иска да се посвети изцяло на малкия Борил и на бутика, който откри наскоро.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар