Иво Аръков призна, че не иска да си спомня за Мика Стоичкова, защо ли?!

Иво Аръков изхвърча от шоуто на ВИП Брадър само седмица преди големия финал. Той категорично заяви, че искал да изтрие от паметта и спомените си щерката на Камата- Мика Стоичкова, с която бяха гаджета почти година. Двамата дори имаха мераци за запрашат зад океана, където той да развива кариерата си в страната на неограничените възможности, а любимата му да развива дизайнерския си бизнес, както и телевизионната си кариера. После двамата изненадващо се разделиха.

В социалната мрежа те постнаха информацията, че това се е случило заради обстоятелствата, но двамата си остават приятели. Нищо подобно обаче не се случи. Според злите езици Мика се раздели с Иво заради семейството й и най-вече майка й, която го заподозряла, че е златотърсач и е с дъщеря й заради парите и връзките на известната фамилия.

[caption id="attachment_427596" align="alignright" width="300"]Иво Аръков Иво Аръков не искал и да си спомня за Мика Стоичкова[/caption]

Въпреки че са разделени, Мика не спира да поства в социалната мрежа пиперливи думи относно всеки, който по някакъв начин прояви каквито й да са мераци към бившото й гадже. Иво Аръков пък не успя да се сближи с танцьора Атанас Месечков, а непрекъснато го обстрелваше с различни остри думи и скандални определения заради признанието на танцьора. В една от игрите на Големия брат той сподели, че поканил Мика и й заявил, че има по-особени чувства към нея от от приятелските. Но тя му отговорила, че в момента е скъсала с една връзка има намерение да замине в Маями, както го и стори. И му казала още, че е добър човек и му пожелава много щастие и любов занапред.

Иво Аръков получи неодобрението на аудиторията и заради егоизма си. Той показа, че сам може да си прави спагети или друго за ядене, без да се интересува за останалите. Както и да поглъща толкова храна, колкото всички останали съквартиранти взети заедно. Освен това той спеше по двадесет часа на денонощието, без да се включва в миенето и чистенето на Къщата. Иво Аръков се показа и като човек, без собствено мнение и позиция по важни въпроси и проблеми в Къщата.