Уош МС се издъни страшно на косъм от победата!

Уош МС вероятно няма да спечели всеобщата обич на народа и да стане фаворит в новия сезон на ВИП Брадър. Причината е мисията „Психоанализа”, в която той се провали. Защото не само не му издържаха нервите, ами и не успя да се сдържи и прие критиката доста агресивно. Той започна да ругае, да беснее и да сипе хули и ругатни от неудоволетвореност. Рапърът се настои крайно негативно заради упреците, които отправиха към него в писанията си Камелия Воче, Елена Кучкова и Жени Калканджиева.

Според думите им наследника на кинолегендата Иван Иванов не е това, което се представял в началото. Той е бил доста амбициран, за да спечели шоуто, но в никакъв случай не може да бъде пример за подражание. Защото според трите дами той е арогантен, избухлив, надменен и вече се е взел насериозно, като се мисли за краен победител. Рапърът Уош МС не издържа на това и започна да беснее, след което се срина буквално психически.

[caption id="attachment_427591" align="alignright" width="284"]Уош МС Уош МС стъпи накриво на метри от финала[/caption]

Той се защити , като заяви, че непрекъснато чува оплакванията на някои от жените за дамските им аксесоари, за битовизми, за липсата или за наличието на храна и тем подобни щуротии според Стефан, както е истинското име на кинорежисьора. Той се ожалва, че всички са се вперили в неговите цигари. Стефан избухна и призна, че да пие, пуши и прави разни щурави неща, но никой не дава право на съквартирантите му да надничат като свраки в личното му пространство, да го клюкарят и да се опитват да разкостят неговата душевност.

Тъй като рапъра се разбесня и започна да ръси псувни непрекъснато, Влади Въргала веднага скочи и му заяви, че не бива да го псува. И него, и всички останали. А Камелия Воче го „застреля”, че той непрекъснато крещял и с това направо влудявал покоя и изобщо всички останали съквартиранти. Рапърът не издържа и продължи да щурее, но Големия брат го извика в Изповедалнята. Там той буквално се срина и започна да плаче. Призна, че неговите родители не са били особено очаровани от факта, че той ще влиза в Къщата на ВИП Брадър.

Те го предупредили, че там ще го подлагат на унижения, на грубост и ще го нараняват. Уош МС поиска да разговаря с майка си, която за него е най-великата на света. В Къщата му липсвала съпричастността, любовта и разбирането от останалите. А за баща си сподели, че винаги го е съветвал да живее красиво. Дори му го написал на листче. Затова много страда и желае час по-скоро да се измъкне от този кошмар.