Семейството на Крисия изгоря с 10 000 лева

Семейството на Крисия изгоря с 10 000 лева
5 (100%) 1 vote

Истината за бизнеса на семейството на Крисия излезе наяве

Семейството на талантливата Крисия, която ще представи страната ни на детския конкурс „Евровизия“, се оказа забъркано в сенчести финансови схеми за милиони левове. Бащата на детето чудо Марин Тодоров Петров е бил глобен с 10 000 лева от служители на НАП. Причина за налагането на паричната санкция е, че бизнесменът укрива данъци. Това е било установено по време на рутинна проверка от данъчните в ресторант „Бохеми“ в Разград, който е собственост на таткото на Крисия.

Семейство Петрови укриват данъци, посочвайки разходи от лично естество, разкри „Монитор“.

Оказа се, че укриването на данъци не е единствената сенчеста афера, в която се е забъркал таткото на Крисия. Всички фирми на бизнесмена от Разград са запорирани заради необслужени банкови кредити. Преди няколко години бащата на Крисия изтеглил кредит в размер на 2,5 милиона лева.

Крисия

Семейството на Крисия укрива данъци

Месечната му вноска по кредитите е в размер на 25 000 лева. Той не е погасял задълженията си към банките от 2011 година. Това е причината за запорирането на фирмите, както и за ипотекирането на хотела на семейството в Разград. Въпреки, че собствеността му вече е прехвърлена на известна бизнесдама от Велико Търново, бащата на Крисия все още получава приходи от хотела.

Според данни в Търговския регистър бащата на Крисия развива бизнес, свързан със застрахователна и селскостопанска дейност, пише БЛИЦ.

Фирмата му за хранителни стоки, с която е започнал бизнеса си преди години, също е запорирана. Въпреки, че има наложен запор на фирмата за селскостопанска техника, собственост на бащата Крисия, той продължава да е този бранш. Разчитайки на подкрепата на партньорите си, таткото на Крисия все още върти бизнес за отдаване на селскостопнаска техника под наем и това е един от основните му приходи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Семейството на Крисия изгоря с 10 000 лева”

  1. Jana Werner

    Ное. 16. 2014

    Абе кой изрод плесна този пасквил ? Абе това ващо не е журналистика,а лайнолистика.Какво ме интересува бащата на детето?Не е голямо изкуство в държавата на мафията да затънеш до гуша в дългове.Ако имахте закон за инсолвенцията нямаше да сте на този хал и нямаше този анонимен мушморок да пише този бълвоч.Да мърсите името на това изключително дете ви доставя удоволствие ли? Много тъпаци и перверзници останахте в родината. На някои са им дали и този сайт , за да могат да ходят по голяма нужда на открито обществено място за да поддържат вонята и в без това гниещата , бедна България….Какъв упадък….

  2. ивайло манолов

    Ное. 16. 2014

    БРАВО НА КРИСИЯ,ХАСАН И ИБРАХИМ,СТРАХОТНИ ДЕЦА.

Добавете коментар