Елена Кучкова никога не е разкривала това пред приятелите си или в Къщата!

Поп фолк певецът Борис Дали е подарил мощен джип на моделката Елена Кучкова. Знойната красавица в момента е в къщата на ВИП Брадър и вече на финалната права на шоуто. В Къщата тя се представя като една от най-глезените съквартирантки и не един път е опъвала нервите и на своите съотборници в някои от мисиите, които са възложени от Големия брат за изпълнение.

Но певецът Борис Дали все още таи любовни чувства към „Мис Плеймейт”. Манекенката участваше в един от неговите клипове и оттогава двамата си имат падалка. Флиртът между тях не продължи особено дълго, но по време на него, за рождения й ден изпълнителят й подари луксозното возило.

[caption id="attachment_427585" align="alignright" width="300"]Елена Кучкова Елена Кучкова никога не е обелила и дума за тази част от живота си[/caption]

Борис Дали има съпруга и две деца, но бил готов да зареже всичко, само и само да е с любимата си Елена Кучкова, говори упоритата клюка. Но на идилията край сложила самата Елена. Според мълвата плеймейтката е известна със своята меркантилност, въпреки че много пъти е твърдяла обратното. Многократно Елена Кучкова е заявявала, че стига мъжа до нея да е мил и романтичен и да й прави различни жестове, тя може да живее до него и доста по-скромно.

Но в думите й няма и грам истина. Злите езици твърдят друго, а и фактите обаче са безпристрастни. Манекенката непрекъснато тръби, че излиза с доста имотен народен представител, но не споменава нито името му, нито към коя политическа партия принадлежи. Моделката се хвали с това свое завоевание в Къщата. Тя го определя като много щедър, готов да изпълни всяко нейно желание, а нейната роля в любовната интрига била само да му доставя удоволствие.

Не става ясно обаче как плеймейтката се държи разкрепостено и фриволно и с останалите съквартиранти в къщата, а и заради флирта на Борис Дали, а политика да остане равнодушен и да търпи своеволията й. Още повече като става свидетел и на останалите щедри жестове на бившите й любовници.