Емануела: Готова съм да се омъжа за Димитър Динев

Емануела: Готова съм да се омъжа за Димитър Динев
5 (100%) 1 vote
Фолкфурията Емануела признава, че качила 7 кг по време на бременността

В интервю за „България днес” Емануела едва открехва завесата за отношенията си с милионерският наследник Димитър Динев, син на бизнесмена Динко Динев. Изписаха се всякакви измислици, беснее фурията. Защо всички ни питат за брак? Не може ли и така да сме щастливо семейство – пита певицата. „Щастливи сме, може и да се оженим, но това си е наше решение и наша работа” – отсича изпълнителката.
Попитана в какви отношения е със семейство Диневи, Емануела отвръща: „И по тази тема четох всякакви съчинения. Отношенията ни са нормални, както във всяко едно семейство”.

Емануела

Eмануела ще ражда по Коледа

Помолена да разкаже за това как се е запознала с богатия наследник Димитър Динев, Емануела е кратка: „Познаваме се от 3 години. Честно казано, не мога да обясня как и кога се случи – просто ей така, влюбихме се. Различно е, хубаво е”.
В интервюто певицата споделя, че с нетърпение очаква да стане майка на второ дете. „Искаме да имаме дете и сме щастливи, че то вече е напът” – говори и от името на половинката си Емануела.
Тя споделя, че при трудностите ще разчита основно на себе си. „Разбира са, че и Митко ще е до мен и ще се справяме заедно. Е, все пак оттгледах един прекрасен син, мисля, че второ дете няма да ми е опре” – категорична е изпълнителката.
Журналистът я подпитва: „Масово се пише, че очакваш момиче. Това истина ли е?”, на което Емануела отвръща: :Ааа, това е тайна. Няма да казвам. Ще разберете, когато се роди”.
Истинското име на Емануела всъщност е Емилия Цветкова. Наскоро, на 8 ноември тя навърши 33 години – разкрива женските й тайни изданието. Има издадени три албума – през 2008 г. излиза „Запознай я с мен”, две години по-късно – „Буря от емоции” и през 2013 г. излиза едноименният „Емануела”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар