Тачо разкри истината за връзката на Калканджиева

Гласувайте за статията

Тачо не се сдържа и разкри истината за връзка на Евгения Калканджиева

Още преди да влезе във ВИП Брадър за Евгения Калканджиева тръгна слух, че има връзка с бургаския мафиот Пламен Дишков – Кела. Въпреки, че тя и Тачо отрекоха това, истината излезе наяве.

След като беше изгонен от Къщата още в началото на формата, Тачо заяви, че не познава човек на име Кела, след което заяви, че му е забранено да говори от човек, който го заплашва. Думите на Тачо породиха съмнения, че става въпрос за Кела и именно той го заплашва. Самият Стефан Манова заяви, че още преди да влезе във ВИП Брадър е бил предупреден да внимава какво говори.

Определено Тачо става по-словоохотлив, когато пийне и събира смелост да направи разкрития, които не би направил, ако е трезвен. Това се случи по време на поредния скандал между него и Калканджиева. Тачо разкри истината за връзката й с Кела, пише Хот арена.

Тачо

Тачо и Калканджиева в поредния луд скандал

Повод за скандала между двойката станаха обвиненията на Тачо срещу съпругата му. Неверният Стефан заяви, че през деня той е свършил всичко, за което тя го е помолила, но за разлика от него тя не си е мръднала пръста. Думите му вбесиха Калканджиева и тя се опита да потуши скандала, заявявайки че поведението му не й харесва. Тогава Тачо се обърна към нея с думите „А, кой ти харесва? Мела ли?“

Повече от ясно е, че той умишлени смени първата буква от името на Кела. Тачо продължи с нападките, питайки съпругата си дали онзи от Бургас, който крие от жена си за връзката си с нея, й харесва.

Калканджиева също не му остана длъжна и заяви, че той спи с друга в жилището, което тя изплаща. Бившата миска допълни, че знае всичко за връзката му с Антония Русева.

Оказа се, че Тачо и Калканджиева винаги има с какво още да ни изненадат, въпреки че отдавна си мислим, че нямат с какво да ни изненадат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар