Истината за победата на Калканджиева и Тачо във ВИП Брадър

Истината за победата на Калканджиева и Тачо във ВИП Брадър
2.5 (50%) 2 votes

Истината за договорката между Евгения Калканджиева и Тачо излезе наяве

Както вече стана ясно, Евгения Калканджиева влязла във ВИП Брадър с предварителни договорки. Според мълвата тя и съпругът й Тачо ще излязат като победители от формата. Според мълвата победата, освен високия хонорар, е едно от условията на Калканджиева да приеме поканата на Нико Тупарев.

Модната шефка се е спазарила с продуцентите на ВИП Брадър , предлагайки им правата върху провеждането на конкурса „Мис България“. Съпругата на Тачо заяви, че няма средства да организира конкурса сама. Миналата година тя преотстъпи правата за него на Вили Сечкова, която го превърна в риалити формат. Но тази година Вили Сечкова не желае да участва в начинанието и Калканджиева е била да търси друга алтернатива.

Калканджиева

Калканджиева с тайна договорка с Нико Тупарев

Междувременно предложението да участва във ВИП Брадър дошло точно на време и тя решила да се възползва от възможността. Калканджиева успяла да се договори не само за победата си във ВИП Брадър, но и да спаси конкурса „Мис България“. Така тя не само ще излезе като победител от формата, но и ще си осигури медийно внимание, което ще окаже решаващо за позалязващия й моден бизнес.

Запознати с договорките на Калканджиева с Нико Тупарев разкриха, че победата й във ВИП Брадър е важна не само за нейния имиджи, но най-вече за имиджа на модната й агенция.

Междувременно Калканджиева е решила да подсигури победата си във ВИП Брадър по още един начин. Тя разчита на подкрепата си на близки и  приятели, с които предварително се е разбрала, че ще я подкрепят, изпращайки многократно смс за нея от закупени за целта предплатени карти. В предния сезон на формата се случи нещо подобно и до последно продуцентите обмисляха дали да признаят гласуването от едни и същи номера.

Нищо чудно платеният вот да изиграе лоша шега на Калканджиева, пише ПИК.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар