Ванга е предрекла опасност от ядрена война в края на следващата годинаВанга очаква нов световен ред, начело на който ще бъдат Русия и Китай

Ванга е направила кошмарно пророчество за предстоящата 2015 година. Приживе пророчицата е направила редица интересни предсказания, които, според тълкувателите им, са свързани изцяло с второто десетилетие на 21 век.

[caption id="attachment_427559" align="alignright" width="300"]Ванга Ванга[/caption]

За ужас на хората обаче тези пророчества не са никак розови. Руски тълкуватели на предсказанията на Ванга са убедени, че пророчицата е предрекла, че краят на света ще настъпи именно през второто десетилетие на 21 век, а началото му ще бъде белязано през 2015 година. Когато се очакват сериозни природни катаклизми, преразпределяне на света, крах и революции в много страни.

Ванга вижда нов световен ред, в който водещо място ще заемат Русия и Китай, докато влиянието на САЩ малко по малко отслабва. Огромна роля за това ще има руско откритие, свързано с Космоса, което ще удиви света и ще наложи нови граници за развитие на цялата човешка цивилизация. Благодарение на това Русия, заедно с Китай, ще дръпнат много напред, докато САЩ ще трябва да отстъпят, раздирани от собствената си вътрешна криза и противоречия.

Ясновидката е предрекла и природни катаклизми, сред които разрушително цунами, което ще засегне най-вече югоизточната част на Евразия. Европейкси страни като Португалия, Англия и част от Испания може да бъдат напълно потопени, предават от Агенция ПИК.

В същото време разрушителни торнада ще бушуват в САЩ и Канада. В Африка пък проблемът с водата ще достигне критични нива. Ванга предрича и риск от ядрена война в края на следващата година. Има шанс тя да бъде избегната, но ако това не се случи, светът ще бъде изправен пред катастрофа и разрушения.