Децата на Влади Въргала са подложени на тормоз заради татко сиСъпругата на Влади Въргала не е доволна, че той вади на показ личния им живот

Жестока драма в семейството на Влади Въргала заради участието му във ВИП Брадър. Оказа се, че съпругата и децата на комика са подложени на сериозен стрес заради случващото в Къщата. Силвия, съпругата на актьора и продуцент, разкрива, че изобщо не одобрява прекалената му откровеност и факта, че свободно говори с останалите за личните си проблеми.

[caption id="attachment_427552" align="alignright" width="300"]Влади Въргала със съпругата си Силвия Влади Въргала със съпругата си Силвия[/caption]

Нещо повече, Силвия е разочарована от поведението на съпруга си, тъй като й е неприятно, че цяла България коментира какво се случва в семейството им. Не само тя, но и останалите близки на Влади Въргала се справят трудно с прекалено голямото внимание към семейството им. Родителите на комика, а също и децата му са подложени на жесток стрес и много трудно се справят с чутото и видяното на малкия екран, свързано с Карамфилов.

Малкият син на комика вече е започнал да разбира какво се случва, а положението с дъщеря му е още по-сериозно. Момичето е подложено на тормоз и подигравки в училище, а всичките й познати и съученици не спират да я питат какво и защо говори баща й.

"Децата не са в състояние да разграничат реално случващото се от манипулацията", разтревожена е Силвия за психиката на наследниците си. На всичкото отгоре жената е бясна от факта, че Кали си е позволила да обижда дъщеря й, като я нарекла "същата като баща си" по време на скандала за хигиената на актьора.

Съпругата на Влади Въргала е категорична, че няма и грам истина в писанията, че двамата са се разделили заради многото кредити, които Карамфилов е изтеглил, за да направи филма си "Шменти Капели", научиха от hotarena.net.