Кейти Пери била в жестока депресия след развода сиКейти Пери не виждала никакъв смисъл да живее без бившата си половинка

Кейти Пери е обмисляла самоубийство! Това разкри самата тя в откровено интервю за престижното списание "Билборд". Това се е случило в края на 2011 и началото на 2012 година, когато звездата била изпаднала в изключително тежка депресия. Причина за която е разпадналият се брак с комика Ръсел Бранд.

[caption id="attachment_427543" align="alignright" width="300"]Кейти Пери Кейти Пери[/caption]

Крахът на отношенията между двамата буквално сринал чувствителната изпълнителка и тя изпаднала в дълбока депресия. "През главата ми минаваха какви ли не мрачни мисли", признава самата певица няколко години по-късно.

"Слава Богу, че не осъществих всичко, което ми се искаше да направя със себе си тогава", щастлива е Кейти Пери, очевидно намеквайки за самоубийствените мисли, които са я спохождали твърде често във въпросния мрачен период от живота й.

За радост на хилядите й фенове, звездата решила да излее чувствата си в творчеството си. Песните й "By The Grace of God" и "Prism" са отражение именно на трудностите, които са я съпътствали по време на тежкия развод и след него.

Самата Кейти Пери не крие, че именно благодарение на музиката е успяла да се съвземе след раздялата. Разбира се, обичта на феновете й също е помогнала много. "Хората харесват песните ми, защото усещат, че влагам част от себе си в тях и им разкривам истината за живота си", разсъждава звездата.

Припомняме ви, че Кейти Пери и Ръсел Бранд имаха бурна връзка, която завърши с брак през 2010 година. Само година по-късно обаче - през декември 2011 двамата се разведоха, а според запознати вината е изцяло на комика, който системно слагал рога на половинката си.

И е бил с нея единствено с цел популярност, докато певицата е била истински влюбена, научиха от Агенция ПИК.