Борислава Латинова е наясно, че ако се яви на полиграфа, лъжата й ще лъсне официалноБорислава Латинова се опита да се подиграе не само с МВР, ами с цялата държава

Борислава Латинова отказва категорично да се яви на детектор на лъжата, а причината за това е само една - страх. Студентката, която се опита да набеди полицайката Нели Върбанова в неправомерен обиск, е наясно, че ако се съгласи твърденията й да бъдат тествани с полиграфа, цялата й лъжа ще лъсне.

[caption id="attachment_427538" align="alignright" width="300"]Борислава Латинова Борислава Латинова[/caption]

Това е професионалното мнение на професор Бойко Ганчевски, бивш директор на Института по психология към Министерството на вътрешните работи. Който дълги години е специализирал и работа с полиграф в САЩ. Специалистът е категоричен, че твърденията на Борислава Латинова, че от МВР щели да фалшифицират резултата от детектора, за да я изкарат лъжкиня, са напълно безпочвени.

Тъй като, при желание от нейна страна, 20-годишната госпожица винаги може да се подложи на тест, проведен от частни полиграфисти. А не от работещите към Института на МВР.

Латинова обаче е пределно наясно, че всичките й твърдения са пълна измислица, затова и избягва теста, убеден е професор Ганчевски. Тъй като с думите си, тя хвърля тежки обвинения не само срещу полицай Върбанова и МВР, а срещу държавата като цяло. А това може да й навлече сериозни проблеми, предават от vsekiden.com.

Припомняме ви, че Борислава Латинова предизвика жесток скандал с твърденията си, че е била подложена на срамен обиск от полицайката Нели Върбанова. Която я накарала да се съблече насред София и й бръкнала в панталона. В последствие обаче камерите в района и показанията на свидетели доказаха, че нищо такова не се е случило.

Самата полицайка пък се подложи на тест с детектор на лъжата, който потвърди невинността й.