Ето защо Иво Аръков крие за връзката си с Мария Илиева

Гласувайте за статията

Ето защо Иво Аръков крие за връзката си с Мария Илиева

Фактът, че Иво Аръков премълча за връзката си с Мария Илиева, подразни много съквартирантите му. Когато Биг Брадър постави на звездите мисията с кубчетата, Иво Аръков не посегна към кубчето с името на Мария Илиева. Въпреки, че всеки един от съквартирантите знае, че това кубче беше предназначено за младия актьор, той не се осмели да говори за връзката си с изпълнителката.

Мълчанието му подразни останалите съквартиранти, които приеха постъпката на Иво Аръков като лицемерие. Атанас Месечков не скри възмущението си от държанието на Иво Аръков. Според него актьорът е постъпил нечестно спрямо останалите съквартиранти, които си изляха душите в мисията и разкриха неподозирани факти от никого факти.

Оказа се, че причината, поради която Иво Аръков крие за връзката си с Мария Илиева и не желае да говори за нея, е фактът, че тя е приключила по изключително унизителен за него начин.

 Иво Аръков

Иво Аръков се срамува от връзката си с Мария Илиева

Младият актьор бил луд по изпълнителката, но тя го направила за смях пред приятелите му. Мария Илиева изневерила на Иво Аръков, узна Хот арена. Напомняме ви, че точно това пишеше на кубчето, че Мария Илиева му е изневерила, но въпреки това Иво Аръков не събра смелост да си признае, че това се отнася за него.

Актьорът много страдал, че Мария Илиева не отговаря на чувствата му.  Още от началото на връзката си с нея той знаел това. Изневярата на изпълнителката е причината тя и Иво Аръков да сложат край на връзката си.

Ива Екимова също не скри възмущението си от постъпката на Иво Аръков и заяви, че не може да разбере защо той се срамува от това.

Преди време Мика Стоичкова обвини публично Мария Илиева, заявявайки че тя е поръчала побоя над Иво Аръков.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар