Моделката и актриса Ирена Милянкова обмисляла развод с Росен Чолов-Чолата след втория му арест

За пръв път Ирена Милянкова отказа да подкрепи половинката си, като не дойде в спецсъда, където продължават премеждията на Чолата с Темида. Той за втори път бе закопчан заради сутеньорство, тъй като продължил да го играе сводник, след като бе пуснат на свобода – пише „България днес”. При предишните му сблъсъци с правосъдието вярната съпруга не пропускаше заседание и макар и тъжна, идваше в съда да види любимия си. „На Ирена й писна от обвиненията срещу мъжа й и вече е претръпнала” – коментират пред изданието близки до семейството. Те услужливо припомнят, че заради затрудненото финансово положение на семейството моделката се захвана на работа в столичен мол, където продава чанти. На Ирена Милянкова й писнало от кашите, които съпругът й забърква за втори път. Тя искала най-после семейството й да си стъпи на краката, което няма как да стане, докато мъжът й търка наровете в пандиза.

[caption id="attachment_427526" align="alignleft" width="300"]Ирена Милянкова На миналия процес Ирена Милянкова идваше редовно в съда[/caption]

Ирена и Росен имаха много сериозен разговор, след като той излезе от ареста. Тя не искаше да повярва в обвиненията срещу него, а той й се кле, че всичко е постановка на враговете му. След като го закопчаха за втори път, тя осъзна, че обвиненията срещу него са истински. Самата Ирена Милянкова беше в модния бизнес и знае колко е трудно на момичетата там. Тя не може да се примири с факта, че съпругът й есплоатира други момичета като нея. Лошото е, че Чолата пак се хвана с проститутките, за да издържа семейството си” – твърдят близки до моделката. Милянкова и Чолата имат 4 деца, за които тя всеотдайно се грижи – отбелязва изданието. Но ако перспективата е баща им да гние в затвора и да им носи само негативи, моделката сериозно се замисляла да сложи край на брака си.