Нова война в БСП

Нова война в БСП
5 (100%) 1 vote

Свалят Михаил Миков от лидерски пост в БСП

Нова вътрешно партийна война разбуни духовете в БСП. Двама от най-влиятелните социалисти са изпаднали в немилост към Михаил Миков и са повели жестока война, чиято цел е свалянето на Михаил Миков от лидерския пост в БСП.

Георги Гергов и Димитър Дъбов са готови на всичко, за да свалят червения вожд. Те не могат да приемат унизителния начин, по който той се държи с тях.

БСП

Нова турболенция в БСП, бутат Михаил Миков от лидерския пост

След изборите името на Димитър Дъбов олицетворява изборния провал на БСП. Заслугата за това е изцяло на Михаил Миков. Това е причината за желанието от страна на Димитър Дъбов да свали Михаил Миков от поста му. Социалистът не може да преглътне факта, че червеният лидер стовари цялата отговорност за провала на БСП върху него.

Георги Гергов също търси реванш от Михаил Миков. Той не може да преглътне факта, че откакто Ников оглави БСП, той остана встрани от вземането на важни решения от партийното ръководство. Заслугата за това, разбира се е изцяло на Михаил Миков, който направи всичко възможно Георги Георгов да бъде изолиран от вземането на важните решения в партията.

 

След провала на изборите шефа на БСП в Пловдив депозира молба за оставката си, но пловдивската организация на БСП отказа да приеме решението му.

Днес в града на тепетата ще се проведе събрание на партията, която ще започне в 18,00 часа. ПИК научи, че организацията на няма да приеме оставката на Георги Гергов по време на днешното заседание.

Георги Гергов ще остане водеща фигура в БСП, въпреки нежеланието на Михаил Миков за това.

Лидерът на БСП в Пловдив и Димитър Дъбов ще лансират кандидатурата на Илиана Йотовска за лидер на партията, пише ПИК.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар