Тачо показа истинското си лице

Тачо показа истинското си лице
5 (100%) 1 vote

Тачо показа, че е готов на всичко за победата във ВИП Брадър

С наближаването на финала на ВИП Брадър, Тачо показа истинското си лице. Неверният съпруг на Евгения Калнаджиева дава мило и драго за победата във формата. В името на това да излезе като победител от Къщата, той се промени до неузнаваемост. Тачо вече не е онзи грубиянин, който зрителите видяха в началото на формата.

Грубото му отношение към Евгения Калканджиева и останалите съквартиранти остана в миналото. Дали Тачо е преосмислил поведението си или лицемерието е черта от характера му? Съпругът на модната шефка заяви ясно амбицията си да излезе като победител от Къщата. От няколко дни той се превърна в мъжа мечта. Тачо се държи мило с Жени Калканджиева и вече не я обижда. Вместо обиди, в последните дни чува от него само нежни слова.

Освен със съпругата си Тачо вече се държи по-добре и с останалите съквартиранти. Той дори влезе в кухнята и омеси питка за тях, пише ПИК.

Тачо

Тачо е готов на всичко за победата

Промяната на Тачо не остана незабелязана от останалите съквартиранти. Поведението му определено ще му донесе повече негативи, отколкото облаги. Албена Вулева веднага се усъмни в искреността на Тачо и коментира поведението му пред останалите съквартиранти. Устатата блондинка изрази възмущението си от поведението на Тачо, заявявайки че в началото дори и през ум не му е минавало да омеси питка за съквартирантите си, а сега го прави единствено, за да се хареса на зрителите.

Още в началото на формата Евгения Калканджиева заяви, че съпругът й е достоен да спечели ВИП Брадър. В медиите тръгна слух, че тя е купила победата му. Друга мълва гласи, че победата е било едно от изискванията на звездната двойка, за да влезе във формата.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар