Сагата за Златка Димитрова и Уош МС разбуни духовете в светските среди на столицата! Рапърът дори не подозира за компромата

Златка Димитрова направо изригна в социалната мрежа заради упорития слух в публичното пространство, че е имала любовна заварка в рапъра Уош МС. Според компрометиращия скандал, за който рапърът дори не подозира, двамата се запознали в къмпинг „Смокиня”, където през лятото моделката била тогава сервитьорката. Случката станала през 2008 година, когато наследника на кинолегендата Иван Иванов отмарял в известния курорт близо до Созопол. За това разказвала обща снимка, на която се виждало как двамата си приказват влюбено. Според клюката кинорежисьора и бъдещата плеймейтка си запознали и за да бъде с нея той й броил два бона. Тогава нямало и помен от днешната Златка Димитрова.

[caption id="attachment_427508" align="alignright" width="300"]Уош МС Уош МС няма представа за скандала със Златка Димитрова[/caption]

Тя все още не била спечелила конкурса „Мис Плеймейт”. Освен това тежала няколко килограма повече, нямала изкуствени импланти по себе си, била и без силикон. Изобщо нямало и помен от съвременната Златка Димитрова. Тогава Черната Злати била най-обикновено момиче, което се трудело, за да си спечели някой и друт лев.

Заради тези обвинения Черната Златка изригна на страницата си във Фейсбук. Тя припомни, че влиза в съда днес и ще продължава да съди всеки, който продължава да пише гнусни лъжи по неин адрес.

Според писанията Стефан Иванов, както е истинското име на рапъра Уош МС имал връзка с друга известна българка, с актрисата Радина Кържилова. Двамата обаче били скарани и момъкът й изневерил със знойната мома, тогава обикновено момиче. Според изданието, наследника на известния актьор Иван Иванов не си признал за залитането си със Златка и Радина така и не разбрала за изневеряват на приятеля си. Въпреки това скоро след това Стефан и Радина се разделиха и всеки пое по собствения си път. В момента тя е с друг свой колега Деян Донков.

[caption id="attachment_427509" align="aligncenter" width="300"]Рапърът и Златка в зората на кариерата й Рапърът и Златка в зората на кариерата й[/caption]

И все пак не остава ясно дали рапъра Уош МС и Златка Димитрова, тогава сервитьорка в черноморски къмпинг са имали нещо общо и дали за кратко са споделяли едно легло. Но писанията откровено разсърдиха настоящата приятелка на бизнесмена Миро и тя е решена да не ги остави така, без последствия.