Красивата синоптичка Никол Станкулова взе най-важното решение в живота си!

Прекрасната, умна и интелигентна синоптичка Никол Станкулова взе съдбовно решение, което обаче шокира мнозина. След като години наред се скъсваше да тръби, че никой не й е дал и стотинка в живота, а винаги и от малка се е издържала сама, Никол Станкулова ошашави колегите и близките си като заяви, че вече й е омръзнало да работи и сама да се бори с живота.

Хубавата Никол решила, че е далеч по-добре да си намери добра партия и да стане майка, разкриха източници пред вестник "Уикенд". Синоптичката от известно време насам премисляла и разсъждавала върху живота си като в крайна сметка решила, че биологичният й часовник тиктака и е време да се отдели от бащиния си дом и родителите си.

[caption id="attachment_427487" align="alignright" width="286"]Никол Станкулова Никол Станкулова не иска цял живот да работи, готова е за мъж и дете[/caption]

С присъщата си прозорливост и разум обаче, Никол Станкулова не искала и да чуе, че ще живее с някого само на семейни начала. "Такова нещо не е за мен. Искам стабилност и сигурност, а не да деля покрив с някого, който ще ме зареже на първата година заради някоя друга. Не бих родила деца ако не съм омъжена и сигурна в съпруга си", разкрила пред приятелки Никол Станкулова.

Днес обаче тя вече нямала нищо против да се остави да бъде издържана от мъж, а тя да се грижи за дома им и да гледа бъдещите им деца. "Решението на Никол втрещи всички, защото тя направи пълна промяна в разсъжденията и философията си. Само до вчера говореше, че още й е рано да се жени и да ражда, че обича да живее при родителите си, които я глезят като принцеса, а сега това. Явно има причина за тази промяна, но никой още не я знае", коментират дружки на хубавата Никол Станкулова.

Злите езици обаче носят, че има вероятност Никол Станкулова да се е притеснила за бъдещето на настоящата си връзка с милионерския син Теодор Минев. След като бе зарязана от предишния си приятел Ангел - наследник на фирмата за пилета "Градус", докато се бореше за пари и слава в минал сезон на Вип Брадър, Никол явно е станала по-внимателна.

Тогава милионерът я бе зарязал заради колежка на Никол в модната агенция и заради дългото отсъствие на любимата си. "Очевидно Никол проумя, че за да си осигури бъдещето, трябва да дава повече от себе си и ето, че вече е готова дори да забременее и да роди дете на избраника си. Когото, повярвайте, тя проучва до девето коляно", коментират приятелките на чаровната синоптичка.