Скандално разкритие за Мартина на Слави

Скандално разкритие за Мартина на Слави
5 (100%) 2 votes

Мартина на Слави вече има ново гадже

Мартина на Слави вече има мъж до себе си. Флиртът с новия й любим започнал още по време на връзката й със Слави Трифонов. Искрите между тях прехвърчали преди няколко месеци. Мартина на Слави дори на няколко пъти си уредила среща с новия си любим в дома на шоумена.

Според запознати с новата афера на кръшната балерина, в последните месеци от връзката си със Слави Трифонов тя не изпитвала никакви чувства към него и само търсела удобен случай да кривне от правия път. Изневярата на Мартина е причината тя и Слави Трифонов да се разделят.

Новият й любим е футболистът Славчо Тошев. Първоначално двамата се срещали тайно. Малко преди Мартина и гологлавия шоумен да се разделят тя започнала да си урежда срещи с новия си любим в дома на Дългия.

Мартина на Слави

Мартина сложила рога на Слави

След като вече раздялата на Мартина и Слави е факт, тя решила да задълбочи връзката си с бившия вратар. Според запознати Мартина на Слави вече живее с новия си любим, научи Хот арена.

В момента Славчо Тошев няма никакви професионални ангажименти и се е отдал единствено на почивка. Той може да бъде забелязан на светските събития, които се провеждат в столицата.

Новият любим на кръшната балерина има малък пинчер, който води навсякъде със себе си. Често спортистът използва домашния си любимец, за да привлича женското внимание.

Напоследък името на младия вратар Славчо Тошев се свързваше с това на известна банкерка. Но явно всичко това вече е останало в миналото и младият футболист в момента е с Мартина на Слави.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар