Иван Костов с нов удар срещу Георги Първанов

Иван Костов с нов удар срещу Георги Първанов
5 (100%) 1 vote

Иван Костов с нов задкулисен план

Иван Костов крои нови планове за съсипването на Георги Първанов. Командира обяви нова война на вечния си враг – Георги Първанов.

Бившият премиер не може да преглътне факта, че екс президентът успя да вкара в коалиционното правителство свой вицепремиер. Иван Костов вече е мобилизирал подръжнците си и прави всичко възможно да саботира действията на Георги Първанов.

Командира е твърдо решен да попречи на лидера на АБВ да вкара още от хората си в новия кабинет. Иван Костов вече напомни за себе си. Само ден преди гласуването на кабинета той мобилизира хората си, които изпратиха остра декларация, адресирана до Бойко Борисов. Хората на Иван Костов, сред които се оказа, че има бивши реформатори, изригнаха срещу кандидатурата на Божидар Лукарски за икономически министър, пише ПИК.

Иван Костов

Иван Костов подготвя нов удар срещу Георги Първанов

Иван Костов подготвя нов удар срещу екс президента, чрез който има цел не само да дискредитира Божидар Лукарски, но и да попречи на Георги Първанов да вкара още от хората си в кабинета. Иван Костов ще направи всичко възможно да убеди Бойко Борисов, че не трябва да вкарва още от хората на Георги Първанов в кабинета.

Иван Костов вече е активирал доверениците си в Реформаторския блок, които ще му помогнат в осъществяването на задкулисния му план да отстрани АБВ от властта, разкриха източници, приближени до Командира.

Как ще реагира Георги Първанов? Как ще отвърне на удара на Иван Костов? Предстои много скоро да разберем.

Само преди месец Бойко Борисов заяви, че Иван Костов е завладял изцяло Реформаторския блок и това е причината реформаторите да не работят за дясно центристко управление. Според Бойко Борисов, целта им е била да дадат мандата на БСП.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Иван Костов с нов удар срещу Георги Първанов”

  1. Stefan Stojanov

    Ное. 09. 2014

    Ако авторката получи 2 к.ра едновременно, да знае със сигурност, че единият е на Иван Костов. Ах кеф, голям кеф!

  2. пешо

    Ное. 10. 2014

    костов е политически труп

Добавете коментар