Къци Вапцаров не спира да притеснява продуцента Нико Тупарев

Шоуменът от близкото минало Къци Вапцаров удари дъното.

Къци Вапцаров бе един от най-колоритните и най-мразените участници в едно от предходните издания на риалити формата ВИП Брадър. В последните няколко дни все по-усилено се носи мълвата, че той се опитва да се върне в къщата на бял кон. Създателят на „супершоу Невада”, не спирал да притеснява продуцента на ВИП Брадър Нико Тупарев. Бившият тв водещ звънял на продуцента всеки ден и не преставал да го умолява да го поканят да участва в „Биг Брадър Ол Старс”. Форматът стартира веднага след края на ВИП Брадър.

Къци Вапцаров бил достатъчно самонадеян, за да вярва, че миналият път съвсем малко не му стигнало да се добере до финала. Именно поради тази причина той настоявал да му бъде даден втори шанс. Мнозина оприличават шоумена от близкото минало с майката на Албена Вулева – Людмила Захажаева, която не спира да дразни съквартирантите. Къци Вапцаров също бе най-големия дразнител в къщата. kaci-10Той е паднал до такава степен, че бил навит да влезе за пореден път да се излага пред стотиците камери в къщата при това срещу смешен хонорар. От екипа на риалити формата издават, че бившият тв водещ оценил участието си на скромната сума от 20 хиляди лева.

Къци Вапцаров е категоричен, че не Орлин Павлов е трябвало да излезе като победител в един от миналите сезони на шоуто, а именно той. Според него, той е бил по-интересен на многобройната зрителска аудитория, отколкото певецът. Шоуменът държал да вземе участие в новия сезон на „Биг Брадър Ол Старс” не заради парите (затова и определил твърде смешна сума за участието си), а за да се докаже, тъй като мрази да губи. Спечелването на първото място във формата се е превърнало във фикс идея за Къци Вапцаров. Припомняме, че миналата година се превърна в един от любимците на зрителите в шоуто „Като две капки вода”, но пък така и не успя да спечели журито, пише pik.bg, цитирайки информация на "Слава".