Астроложката Алена твърди, че датата 7 ноември орисва за икономически растеж и нови работни места

Пред изданието „България днес” Алена твърди, че от астрологична глбедна точка коалиционното споразумение между 4-те формации е светъл лъч за народа. Денят 7 ноември 2014 г. е носител на духовно пробуждане и интелектуално израстване, удвоена и с общата вибрация, които орисват новото правителство на умение да бъде постигнато с лекота разбирателство между министрите и премиера Бойко Борисов. Да бъдат разкривани нови възможности за развитието на страната, които няма да са повлияни от настойчивите и постоянни опити от външна намеса в държавната политика на България.

[caption id="attachment_427399" align="alignleft" width="300"]Бойко Борисов Има голяма вероятност кабинетът Борисов да изкара пълния си мандат[/caption]

„Подчертавам, че както премиера Бойко Борисов, така и съгласно хороскопа на България композитната дата на този ден категорично носи стремеж към стабилизиране чрез икономически растеж и осигуряването на нови работни места” – твърди Алена. Датата за избор и гласуване на второто правителство на Бойко Борисов е избрана правилно и дори само заради нея кабинетът има шанс да изкара ползотворно пълния си мандат. Съгласно часа, в който бе гласувано второто правителство на Бойко Борисов, то ще успява да си налага себеконтрол и сдържаност при вземането на решения. Проблемите пред кабинета ще са огромни и от всякакво естество. След управлението на Пламен Орешарски България днес е на дъното на пропастта. Необходими са много воля, отговорност, мъдрост, безмилостност, когато е потребно, за да стъпим на здрава почва – смята Алена. Няма да липсват платени протести, които целят дестабилизация на кабинета Борисов. Съветвам правителството да ги посреща спокойно и чрез разумни действия, без емоционални реакции, както е заложено и от Фортуна. За премиера Бойко Борисов датата на връчването на мандата говори за стабилност, за обвързване с партньори, които ще работят в хармония, за да се съживи икономиката на страната ни – вещае Светлана Тилкова-Алена. Изискването е премиерът да не се обвързва с различни държавни заеми, ако те не са свързани с разкриването на нови работни места.