Веселин Маринов не си поплюва, заби много по-млада женаВеселин Маринов набързо прежали невярната си съпруга Цветанка

Веселин Маринов заби ново гадже. По всичко личи, че култовият изпълнител изобщо не страда за невярната си съпруга Цветанка, а бързо бързо й е намерил заместничка. И то не каква да е! Близки до певеца разказват, че от няколко месеца той се радва на любовта на много по-млада от него дама. Избраницата на Веселин Маринов се казва Първолета Чавдарова и е с цели 20 години по-млада от него.

[caption id="attachment_427391" align="alignright" width="202"]Избраницата на Веселин Маринов Избраницата на Веселин Маринов[/caption]

Фаталната дама е от Русе, а двамата с Веско са се запознали по време на негово участие в града й през пролетта. Блондинката, която според местните, се изявява като бизнес дама, се оказала върла фенка на творчеството на певеца и успяла да си уреди среща с него, за да получи автограф. Изпълнителят пък бил моментално поразен от атрактивната визия на русенката.

Едва по-късно Маринов разбрал, че Първолета е доста популярна в Русе, тъй като баща й е сред най-богатите граждани на града и притежава модна къща и хотел. Покрай него, блондинката започнала да се изявява като дизайнер, а самочувствието й определено допаднало на певеца. Освен това Веселин Маринов бил доволен от финансовото състояние на избраницата си, тъй като бил убеден, че тя не е с него заради парите му, научиха от Агенция ПИК.

Единствената пречка пред чувствата им се оказало разстоянието. Русенката не давала и да се издума да напуска родния си град, заради което Веско все по-често трябвало да отскача до там, за да е с нея, издават запознати.

Очевидно певецът бързо е прежалил невярната си съпруга Цветанка, с която се раздели след редица драми.