Масоните с тайно споразумение за унищожаване на православието?

Масоните с таен план за унищожение на православието
17

Масоните са сключили тайно споразумение за унищожаване на православните държави

Масоните имат ново тайно споразумение след срещата си тази събота в Сърбия. Една от най-известните тайни организации в света е сключила договорка за унищожаване на православните държави и чертае нова агресивна програма за съдбата на Балканите.

Тази организация е една от няколкото влиятелни организации, които идеологически, политически и пропагандно обслужва американската корпоративна олигархия, нейният транснационален съюз на сила и нейната агресивна програма за световно господство. Става дума за традиция дълга почти един век, като пипалата на организацията се разпростират до всяка точка на света и контролират всеки един човек.

Масоните с таен план за унищожение на православието
Масоните с таен план за унищожение на православието

Ограничена демокрация, пълен обществен надзор и пълен контрол, системно и системно изключване на човека от решенията за собствения му живот, постоянна класова война на корпоративната олигархия срещу човечеството и особено неприкосновеност на геополитическите интереси на САЩ в световните дела, са догми, според които масоните последователно се следват в последните 40-на години. По време на срещата на масоните в Белград, европейската група на масоните, само е потвърдила приемствеността и фактите, пише mkd-news.com.

Религията пречела на новия световен ред
Религията пречела на новия световен ред

Проф. др. Аврамов заявява: „Между САЩ, Ватикана и Германия е сключен таен договор в 11 точки. Една от централните тези на настоящото споразумение е идеята за федерализация на света. Една от точките, която мен специално ме удиви, когато четях споразумението е точката за тотално унищожение на православието.

Православието трябва да бъде унищожено в света, като религия, защото това е единственият обединяващ елемент на православните страни, който има политическо измерение, смятат масоните. Според тях, общностите, които изповядват православието по-трудно се поддават на глобализацията и на манипулацията, което пречи на осъществяването на идеята за нов световен ред. Затова е необходимо да се унищожи православието и разбира се да се проникне в православните църкви. Планира се отделни църковни ръководители да се привлекат, а парите, които са заделяни за църквата, да бъдат отклонени в дълбоките джобове на висшите ешелони на властта.

17 коментара
 1. Stanka Dobreva казва

  А ИСЛЯМА поддава ли се на глобализацията ? Не е ли точно той свързващото звено на ислямските държави ? Нещо повече…даже българи мюсулмани се припознават за турци заради исляма !

 2. Vasilka Popov казва

  По голяма глупост не бях чела! …"православието по-трудно се подава на манипулация"??? Какви филми гледате не знам?!

 3. Theodorus казва

  4e pravoslavieto e golyam draznitel za judeomasonite, e izvestno. V tozi material ima mnogo istina.

 4. Victor Dinkov казва

  ИСЛЯМА,ЮДЕЙСТВОТО И РИМОКАТОЛИЦИЗМА(СЛЕД ОТПАДАНЕТО СИ),ПРОПОВЯДВАТ СЪЗДАВАНЕ НА РАЙ НА ЗЕМЯТА(ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА)…………ДОКАТО ИЗТОЧНОТО ПРАВОСЛАВИЕ ПРОПОВЯДВА РАЙ НА НЕБЕСАТА,ТАМ ОТ КЪДЕТО ОТПАДА АДАМ,ИЗТОЧНОТО ПРАВОСЛАВИЕ Е ЕДИНСТВЕНАТА РЕЛИГИЯ КОЯТО ПРОПОВЯДВА ВРЪЩАНЕТО НА ЧОВЕКА В РАЯ,САМ ИИСУС ХРИСТОС ИДВА ДА НИ ПОКАНИ В РАЯ ПО ВРЕМЕ НА НЕГОВОТО ПРЕБИВАВАНЕ НА ЗЕМЯТА,УНИЩОЖАВАНЕТО НА ПРАВОСЛАВИЕТО ОЗНАЧАВА ОТДАЛЕЧАВАНЕ ОТ БОГА,ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА Е ИМЕННО ТОВА.ЕВАНГЕЛИЕТО КАЗВА"В ПОСЛЕДНИ ВРЕМЕНА ВЯРВАЩИ В ИИСУСА ХРИСТА ПОЧТИ НЯМА ДА ИМА""ДОКАТО Е БИЛ НА ЗЕМЯТА Е ПРЕДАДЕН САМО ОТ ЮДА,В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕНА НЕЩАТА ЩЕ СЕ ОБЪРНАТ Т.Е.ЕДИН ОСТАВА С БОГА,ДРУГИТЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДАТ"И ДОКАТО ДО СЕГА ЧОВЕКА ВЪРВИ КЪМ СВОЯ КРАЙ,С ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА ВЕЧЕ ТИЧА КЪМ СВОЯ КРАЙ………ТАКА,ЧЕ МАСОНИТЕ,ВРАГОВЕТЕ БОЖИИ НЕКА НЕ СИ ПРАВЯТ ИЛЮЗИИ ЗА ТОВА ,ЧЕ ЩЕ БЪДАТ ВЕЧНИ НА ЗЕМЯТА,ЕДИН ДЕН ЩЕ СИ ОТИДАТ ОТ ЖИВОТА,БЕЗ ДА ВЗЕМАТ НИЩО СЪС СЕБЕ СИ,ИМЕННО ТОГАВА ЩЕ РАЗБЕРАТ КАКВО ПИША В МОМЕНТА:)………КАЗВА СЕ:"ВСИЧКО ТОВА ЩЕ СТАНЕ,ТЕЖКО НА ТЕЗИ ЧРЕЗ КОИТО ЩЕ СТАНЕ"

 5. вени казва

  „Докато мъдрите се намадруват,лудите се налудуват“-казва народната мъдрост.Докато масоните,(което е жива секта),се чудят как да унищожат православието, ислямистите ще завладеят света.Тази статия ми изглежда като сценарий за филм.Много фантастика има.

 6. storico казва

  Е и кое ви плаши и смущава в писаното? Няма страшно , не бойте се Бог си знае работата и е съвършен. Така, че ако трябва нещо да се случи то ще се случи…Нали основните монотеистични религии (Авраамическите религии) са с един произход и Бог наричан с различни имена, така , че как ще се наричат е въпрос само и единствено на политика , както е било през всичките тези векове…

 7. Storic O Goreli казва

  Е, кое ви притеснява толкоз, няма страшно, не бойте се. Всички основни монотеистични религии са с един произход и Бог (Авраамическите религии). Така, че каквото стане , така го е искал ТОЙ( съвършен и всемогъщ) той си знае работата и нищо не мож го обърка….

 8. Storic O Goreli казва

  Е, кое ви притеснява толкоз, няма страшно, не бойте се. Всички основни монотеистични религии са с един произход и Бог (Авраамическите религии). Така, че каквото стане , така го е искал ТОЙ( съвършен и всемогъщ) той си знае работата и нищо не мож го обърка….

 9. Georg Velin Wee Grave казва

  azsam s1no i banani v pijami aaaaaa i pinokio da ne zabravim i smurfovete sasto

 10. Bozhilova Iva казва

  Какви са тия глупости бе, хора ?! Прочетете малко за масоните преди да пишете простотии в евтините си клюкарски изданийца!!!!

 11. Само Къ казва

  Западни………..

 12. Milen казва

  Напротив,глупости са само за теб ( и от теб),това под една или друга форма съществува от години и аз поне наблюдавам тази тема.Виж колко материали има вече за илюминатите и после ще си говорим пак.Нима всички тези хиляди хора които алармират за тези подмолни случки са ненормални !?

 13. Станѣ Генѣ казва

  кютек и бой докат им посинеят тиквите и камбите на тез сатанисти .И де що има събирания ама яко винкел .и да се забранят със закон за защита на държавата и само в панделата при рецидивистите да ги направят жени.Може и да чукат камъни в белене или в урановите мини

 14. Станѣ Генѣ казва

  „И дяволът, който ги мамеше, биде хвърлен в огненото жупелно езеро„! И ако някой не се намери записан в книгата на живота, той ще биде хвърлен в огненото езеро“ (Откровение 20′ 10-15)!

 15. Веселин казва

  И кое му е „тайното“ на всичко това? В събота станало – днес целият свят знае..?!?
  Тази статия да не е писана от Вутева или от Венета??
  Каквото има да става ще става.. Всеки си носи кръста..
  А онези, които живеят само за пари, власт и имоти – едва ли ще разберат какво е рай.. Защото в рая се влиза само с духовно богатство, там нищо не се продава и купува, и властта е само на Бог. .!!!

  Евангелие от Матей 6:19-24

  19. Не си събирайте съкровища на земята, дето ги яде молец и ръжда, и дето крадци подкопават и крадат;
  20. но събирайте си съкровища на небето, дето ни молец, ни ръжда ги яде, и дето крадци не подкопават и не крадат;
  21. защото, дето е съкровището ви, там ще бъде и сърцето ви.
  22. Светило за тялото е окото. Затова, ако твоето око бъде чисто, и цялото твое тяло ще бъде светло;
  23. ако пък твоето око бъде лукаво, цялото твое тяло ще бъде тъмно. И тъй, ако светлината, що е в тебе, е тъмнина, то колко ли голяма ще е тъмнината?
  24. Никой не може да слугува на двама господари: защото или единия ще намрази, а другия ще обикне; или към единия ще се привърже, а другия ще презре. Не можете да служите на Бога и на мамона.

 16. Делева казва

  Бих казала . че Виктор Динков е прав,

 17. Storic O Goreli казва

  Victor Dinkov ТЕ всичките религии в своята дълбочина и същност говорят за едно и също, вече и науката. Но лошото е , че е на различни ''езици'' в зависимост от интересите на водачите им…

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.