Бориса Тютюнджиева здраво насоли Николета Лозанова!

Моделката Бориса Тютюнджиева се изцепи на страницата си във Фейсбук, явно подразнена от някои приказки, отправени по неин адрес. В „речта” си тя не визира конкретно никой, но ясно прозира кои са главните действащи лица в нейния коментар. Не е тайна, а и достатъчно прозирно е, че един от действащите фигури в статията й е манекенката Николета Лозанова, която се сили да се превърне в знакова журналистка от родния ефир.

Другият главен герой е не по-„интелигентния” й съпруг футболиста Валери Божинов, който се побърка да качва снимки в социалната мрежа как дава да шофира ултраскъпарското му возило невръстната му дъщеричка Никол, кацнала на коленете на баща си.

[caption id="attachment_427324" align="alignright" width="224"]Бориса Бориса Тютюнджиева направи на пух и прах "водещата" Николета Лозанова[/caption]

С унижощителната си критика гаджето на Андрей Арнаудов срива Николета, като й заявява че не е никак добре да се плащат пари на сайтове за статии, които да сриват авторитета и имиджа на известни персони. Бориса Тютюнджиева подчертава дебело, че никак не е престижно и не говори добре, ако телевизионен водещ не може да си запомни репликите и дори още по-зле да не умее да си ги сътвори, а със слушалки на ушите да ги повтаря като папагал.

Повод за гордост е поне да си грамотен малко от малко. В речта си Бориса Тютюнджиева дори не визира висше образование или владеенето на няколко западни езика, а елементарна езикова култура. Върхът разбира се е да знаеш всяка една част на речта, но това е недостижимо достижение за някои, считайки себе си за гениални журналистки. Не е добре да се фукаш, че изневеряваш. Тук тя прави известен завой, че това се случва дори в цивилизована Франция и си е човешки грях, но не и повод за гордост.

Бориса Тютюнджиева заяви още в социалната мрежа, че не повод да се гордееш, като поръчваш статии, които са унищожителни за някой с по-голяма репутация име от твоето, за да не засече собствената ти така наречена кариера. Която просто е една „голяма грешка и въздух под налягане”.