Тези истини за Влади Въргала са достояние на малцина до днес!

Влади Въргала е една от оспорваните съквартиранти в това издание на ВИП Брадър. Владислав Карамфилов, както е истинското име на актьора и режисьора има нелека съдба. Малко известна истина е, че именно той открива Слави Трифонов и го превръща в това, което е . По-скоро му подава ръка, за да се случи. Слави обаче също му връща жеста по мъжки. Как се случва всичко това?

Двамата се запознават през далечната 1991 година, когато дългокосия младеж тогава продава мартеници на подлеза пред НДК. Той е очарован от начина, по който Слави си предлага стоката и го кани да участва в сформирания комедиен тим на „Ку-ку”. Това е студентска продукция по БНТ, която взривява родния ефир, заедно с други негови култови колеги. След повече от двадесет години Слави Трифонов става един от най-известните и богати шоумени, а Влади Въргала го мъчи жестока финансова криза. Слави му връща жеста, като го кани в шоуто си и му предлага шест бона заплата, но Влади Въргала отказва.

[caption id="attachment_427319" align="alignright" width="300"]Влади Въргала Влади Въргала е отказар 6 бона заплата на Слави и то по онова време[/caption]

Той иска да развива свой собствен филмов бизнес. Но е обречен на провал. Влади Въргала не крие, че е приел да участва в шоуто на ВИП Брадър заради икономически проблеми. Той иска с получения хонорар да реализира филмовите си проекти, заради които е на дъното. Няколко пъти от смъртта го връща обаче съпругата му Силвия и двете им деца-момче и момиче. Блондинката от Шумен вече двадесет и две години е плътно до Въргала и дори го спасява не само от отчаяние, но и от смъртта. Когато чакат второто си дете, лекарите му поставят диагноза рак на дебелото черво.

Влади се отчайва, но жена му е тази, която настоява за изследвания у нас и в чужбина. Диагнозата е сгрешена и той има само малко познато възпаление. Но скоро Влади Въргала забравя фаталния момент в живота си и решава да стане кино продуцент. За да финансира своите филми и идеи, залага имуществото на семейството, тегли кредити, които заплашват да оставят фамилията на улицата. Защото идеите му се провалят и той не може да изплаща банковите си заеми.

Тогава Въргала посяга към чашката. Заради алкохола си навлича куп болести, но съпругата му е отново до него и му подава ръка. Спасява го и от този ад, а той отново се отървава на косъм от тежка катастрофа. Днес Въргала се моли, след като излезе от ВИП Брадър с хонорара си от четиридесет бона да има по-добри и спокойни дни за него и семейството му.