Тачо направи поредния си удар за съквартирантите в Къщата!

Тачо и устатата Людмила Захажаева отново преплетоха саби в снощния епизод на ВИП Брадър. Мъжът на Шестата по хубост отказа да се изповядва и да отговаря на въпросите на провокативната рускиня. Големият брат натовари майката на скандалната Албена Вулева в ролята на психотерапевт в мисията „Психоанализа”. В нейния кабинет трябваше да отиват един по един съквартирантите и тя да ги „застрелва” с неудобни въпроси, на които те да отговарят с истина.

[caption id="attachment_427315" align="alignright" width="300"]Тачо Тачо за пореден път със скандална изцепка, провали мисията[/caption]

Тачо обаче категорично отказа да дава пълен отговор на въпросите й. Психотерапевката с руския си акцент го попита преди това дали знае, че има проблем в тяхното семейство. След като не получи отговор тя настоятелно го запита дали самият той изобщо има каквото и да е усещане, че между него и съпругата му Жени Калканджиева нещата така и не се случват и не вървят. Ролята на психоанализатор пасна изключително добре на саркастичната Людмила Захажаева.

Тя толкова се вдаде в мисията си, че дори придоби и малко от налудничавите маниери на всеки професионален психиатър. Тачо обаче не издържа на напрежението и категорично отказа да отговаря на провокативните въпроси на Людмила Захажаева.

За да остане все пак спокоен и да не поддаде на провокацията и да реагира грубо, Тачо през цялото време хапеше устни и стискаше юмруци. Това се забеляза от облечената в докторска престилка Людмила и тя продължи да го дразни, като го подпитваше упорито. Накрая Тачо каза, че е дошъл само да слуша, но не и да отговаря. След като упоритата рускиня не го остави и тогава на мира, мъжът на Жени Калканджиева не издържа и каза, че излиза от кабинета. Той буквално изхвърча и с това провали мисията на ВИП Брадър. За наказание Големия брат намали бюджета на останалите съквартиранти за храна, спря им цигарите, както и топлата вода за къпане.

Плеймейтката Елена Кучкова също не отговори на въпросите на Людмила Захажаева. Категорично отказа да си „излее и душата” Камелия Воче, на която бе показано провокативно видео. На него тримата – Людмила Захажаева, щерка й Албена Вулева и комика Влади Въргала обсъждаха семейното й минало и причината тя да е толкова рязка и емоционално нестабилна.