Лили Иванова си е загубила ума по много по-млад от нея мъжЛили Иванова хлътнала по младок, който не й обръща грам внимание

Лили Иванова страда заради несподелена любов. Примата на родната естрада буквално си е загубила ума и съня, а обектът на чувствата й за пореден път е доста по-млад от нея. Близки до певицата разкриват, че типично в неин стил, Лили Иванова е хлътнала по мъж, с десетилетия по-млад от нея. Този път обаче изпълнителката е надминала себе си, клатят глави запознати.

[caption id="attachment_427301" align="alignright" width="300"]Лили Иванова Лили Иванова[/caption]

По думите им, избраникът на звездата е едва на 29 години. И съвсем спокойно може да й бъде не син, а внук. Господинът също е музикант и се казва Юли. Наскоро се е дипломирал в Консерваторията със специалност "Класическо пеене", а допреди това е заработвал като рекламно лице на не много популярни марки. Приятелите му разказват, че Юли още от 10-годишен бил луд по Лили Иванова и я преследвал по всичките й концерти.

Едва години по-късно двамата се запознали при това съвсем случайно. Юли се оказал доста близък с един от музикантите на певицата и веднъж го изчаквал след края на репетицията им за концерта на изпълнителката в НДК, научиха от hotarena.net.

Точно тогава се засекли с Лили, която била буквално като преобразена след срещата, разказват очевидци. Нещо повече, хората от личната й охрана разказват, че примата не спирала да говори за Юли, колко е страхотен и интелигентен.

За нейно съжаление обаче любовта й към младежа е абсолютно невъзможна и то не само заради разликата в годините. Оказа се, че Юли всъщност си пада по собствения пол и дори е гадже с музиканта, който ги запознал с Лили. Нещо повече, обектът на чувствата на звездата си нямал и на идея какво се случва в душата на любимата му певица.