Николай Бареков реши да подкрепи лидера на ГЕРБ, въпреки че го плюеше до преди месециНиколай Бареков се огъна пред новите управляващи

Николай Бареков се огъна пред Бойко Борисов. Лидерът на България без цензура реши все пак да подкрепи лидера на ГЕРБ във втория му мандат като министър-председател на България. Въпреки че допреди няколко месеца не спираше да сипе грозни обиди и обвинения срещу него. И да говори как ново управление на ГЕРБ съвсем ще съсипе държавата.

[caption id="attachment_427298" align="alignright" width="300"]Николай Бареков се огъна пред Бойко Борисов Николай Бареков се огъна пред Бойко Борисов[/caption]

Явно журналистът е забравил какви ги говореше преди. В опит да запази поне някакво достойнство, бившият изпълнителен директор на ТВ7 обясни, че той и колегите му от България без цензура ще подкрепят символично Бойко Борисов като премиер, но отказват да застанат зад състава на кабинета, тъй като той не отговарял на очакванията им.

Според Николай Бареков новосформираното правителство е всичко друго, но не и дясноцентристко, както се говори за него. Тъй като от него липсва центъра, обясни лидерът на ББЦ пред Агенция ПИК. Той е категоричен, че както той, така и хората му, са против намесата на Реформаторите в управлението, тъй като те защитават проруските национални интереси.

Повод за недоволството му е най-вече фактът, че тези, които преди години скочиха срещу Георги Първанов, наричайки го агент Гоце, днес гласуват рамо до рамо с него и партията му и подкрепят едно и също правителство, което е абсолютно безпринципно.

Николай Бареков заяви още, че въпреки разногласията си с Бойко Борисов, е готов да работи за успеха на това правителство в името на стабилизирането на страната.