Сбъдна се още едно от предсказанията на Ванга

Сбъдна се още едно от предсказанията на Ванга
5 (100%) 1 vote

Приживе Ванга направила ужасяващо предсказание за селцето

Още едно от пророчествата на Ванга се сбъдна. Приживе петричката пророчица прави ужасяващо предсказание за видинското село Градец. Пред жителка на селцето Ванга споделила, че вижда кръв по пътя край селото. Пророчицата допълнила, че над Градец тегне прокоба заради разрушаването на манастир.

Преди половин век е бил съборен манастир на Света Мина, който се намирал между Градец и Иново. Причината за събарянето на храма било построяването на пътя, който свързва двете съседни села във Видинско.

Жителите на Градец и до днес си спомнят за предсказанието на Ванга. Жертвите на пътя край Градец вече са 8 на брой. Осем семейства загубиха близките си на прокълнатия път. Близки на загиналите направиха храм-паметник на зловещото място преди година. Кметът на селото сподели, че тази след няколко дни жителите на селото се дадат курбан на мястото с надеждата, че зловещите катастрофи в района, известен като летището, ще останат в миналото.

 Ванга

Още едно от предсказанията на Ванга се сбъдна

Храмът е бил построен с помощта на дарения. Жителите на Градец се надяват, че след като осветят храма черната серия ще приключи, пише БЛИЦ.

Жители на Пиринския край си спомнят още едно от предсказанията на Ванга. Приживе пророчицата прави предсказание, че след време пчелите ще изчезнат и това ще доведе до война за храна. Пчелари в Пиринско си споделят, че тази година кошерите им са празни. Според народните вярвания това вещае люта зима.

Предсказанието на Ванга съвпада с едно от пророчествата на Айнщайн, който също е предсказал пчелния мор и последващата вследствие от него война. Той също е убеден, че изчезването на пчелите ще се окаже пагубно за човечеството.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Сбъдна се още едно от предсказанията на Ванга”

  1. M.H.

    Ное. 07. 2014

    казваме „Свети Мина“……все пак е мъж – светия

Добавете коментар