Щерката на Гала - Мари Будева става телевизионна звезда!

Константин Белчев си нацели щерката на Гала - Мари Будева. Синът на естрадните певци Михаил и Кристина Белчеви си хареса момичето на водещата на предаването „На кафе” за най-новото си видео към песента му „Нежен момент”. Парчето е част от дебютния му албум „Свръх доза любов”.

Красивата наследница на телевизионната водеща вече се е превърнала в притегателна млада дама. Мари Будева е още ученичка, но фокусира върху себе си погледите на много певци и музиканти заради чара, харизмата и красотата си. С абсолютната си непосредственост и естествена хубост Мари Будева слага в малкото си джобче много свои връстнички на известни персони. Ученичката в елитна немска гимназия има и театрални способности, които най-вероятно някой ден ще реализира с огромен замах.

[caption id="attachment_427258" align="alignright" width="300"]Гала Хубавата Мари Будева може да тръгне по стъпките на Гала[/caption]

Малката Мари Будева има желание да следва в Италия и още от сега проучвала какви възможности и университети има на територията на Ботуша

В музикалните среди дори се шушука, че щом участва в най-новото парче на наследника на певеца-композитор Мари Будева няма да остане безучастна към светлоокия хубавец, който наскоро се раздели с приятелката си.

Но засега прелестната Мари Будева, за разлика от щерките на чалга певиците не е хукнала по момчета, а и никак не се впечатлява от материалните придобивки и излъсканото лустро.

А пък синът на Мишо Белчев повече набляга на музикалната си кариера. Константин Белчев често е споделя, че известността на баща му му тежи. Той не си прави илюзии, че има още много да твори, за да достигне до нивото на известния си родител. Определено известният му баща имал големи очаквания от него и той се надявал те да бъдат оправдани.

Константин е създател на ученическа банда, изявява се и като модел, снима се в български сериал. Негова слабост са китарите и вече е горд притежател на не малко известни образци на този инструмент. А щерката на Гала, красивата Мари Будева ще се превърне в цвета на парчето му, каквато е и надеждата на младия творец.