Иван Костов лъсна в поредния скандал

Иван Костов лъсна в поредния скандал
5 (100%) 1 vote

Иван Костов се забърка в нов скандал

Иван Костов лъсна в поредния скандал. В последния момент, когато стана ясно, че новото правителство вече е сформирано, псевдограждани направиха опит за саботаж на кабинета. Оказа се, че зад тях стои самият Иван Костов.

Контролирани от него лица изригнаха срещу Божидар Лукарски. Напомняме ви, че той ще оглави министерството на икономиката. Причината за атаката срещу него е желанието от страна на приближен до Иван Костов да оглави икономическото ведомство.

От Гражданския съвет са изпратили декларация срещу Божидар Лукарски, адресирана до Бойко Борисов, научи ПИК. Реформаторите заявиха, че гражданският съвет е нелегитимен от доста време. Още по-скандален е фактът, че в този съвет участват и представители на РФ, което е конфликт на интереси.

Иван Костов

Иван Костов лъсна в нов скандал

Реформаторите, които участват е нелегитимния комитет, всъщност са хора на Иван Костов. Това са Гроздан Караджов, Мартин Димитров и Петър Славов. Освен тях декларацията е подписана и десетки псевдограждани, които всъщност са хора на Иван Костов.

В списъка с хора на Командира лъсна още един от бъдещите министри. Това е Тодор Танев, който се стяга за министър на образованието.

Реформаторите са категорични, че зад атаката срещу Божидар Лукарски, стои желанието на приближения до Иван Костов Мартин Димитров да заеме креслото в Министерството на икономиката.

Както вече стана ясно, кабинетът е готов. ГЕРБ и РФ подписаха официално споразумението помежду си. Бойко Борисов подчерта, че след трудните и продължителни преговори, най-важното е, че има допирни точки между партията му и реформаторите.

Герберът заяви, че по време на преговорите най-малко 10 пъти ГЕРБ са били на крачка от предсрочни избори. Бойко Борисов подчерта, че за него най-важното е, че вече е сформирано правителство, което ще управлява, а не разпределението на постовете в него.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар