Гаджето на Албена Вулева е бил сред тъмните фигури в родния ъндърграундГаджето на Албена Вулева е бил мутра на един от най-свирепите ни мафиоти

Гаджето на Албена Вулева крие доста тъмно минало. Оказа се, че Недик, който в момента се изявява като фитнес инструктор, е бил замесен в доста по-мрачни дела преди години.

[caption id="attachment_427232" align="alignright" width="300"]Гаджето на Албена Вулева крие мрачно минало Гаджето на Албена Вулева крие мрачно минало[/caption]

Паметливи запознати с родния ъндърграунд свят издават, че в средата на 90-те години на миналия век Недик се е подвизавал като типична мутра при Пламен Иванов-Фалконети - един от най-бруталните мафиоти в родната история. И един от знаковите босове на СИК, който буквално вилнееше в София от 1994 до 1997 година.

По това време именно Фалконети коли и беси в бизнеса със застраховане на луксозни автомобили. Гаджето на Албена Вулева пък по това време е бригадир на една от наказателните му бригади. Недик контролирал група от пет-шест човека, които са се занимавали с издирването на крадци, осмелили се да откраднат коли, застраховани при боса му.

Освен това подопечните на фитнес инструктора са имали за задача да пазят и жриците на любовта, които заработваха в хотел "Орбита". Доста често в задълженията им е влизало и да пребиват с бухалки клиенти, които са злоупотребили с труженичките, научиха от hotarena.net.

Заради "работата" си Недик е арестуван през есента на 1996 година, заедно с още двама от близкото обкръжение на Фалконети. Причината е побой над сирийци пред хотела. В последствие обаче жертвите оттеглят жалбите си и заявяват, че не могат да разпознаят нападателите си.

Гаджето на Албена Вулева се оттегля от бизнеса през 1997 година, след разстрела на Фалконети. По думите на близките му Недик отдавна искал да се махне от бранша от страх за живота си.