Лили Иванова трогна феновете си като ги допуска толкова близо до себе си - в собствения си дом!

Примата на българската естрада Лили Иванова реши да повдигне завесата за себе си. Певица №1 в България все е страняла, доколкото е възможно, от медии и от публичното пространство, а максимата "Моят дом, моята крепост" сякаш е сътворена за капризната изпълнителка на български песни.

Но сега Лили Иванова реши да разкрие поне част от своя дом. Това родената в Кубрат изпълнителка на „Ветрове” ще стори в най-новото си видео към абсолютно прясното си парче, което да се превърне в поредния й хит. В него естрадната поп певица ще покаже на многобройните си почитатели своето жилище, по-скоро една огромна част от него.

[caption id="attachment_427215" align="alignright" width="300"]Лили Иванова Лили Иванова най-сетне пусна хората близо до себе си[/caption]

Домът, който кралицата на родната естрада обитава на ул. „Оборище”, дълго време бе обвит с мистичност и невъзможност да проникне случаен човек в него. За това как е обзаведен, какъв е като площ, като интериор всичко това бе покрито от слухове, някои от които не най-приятните и положителни. Затова Лили Иванова реши да разсее злонамерените изказвания и да покаже къде живее, къде почива и къде се връща след изнурителните си турнета и концерти.

И друга изненада готви певицата с клипа на парчето си. В него като глас и визия участва и известния ни актьор Христо Мутафчиев. Не е тайна, че двамата са стари приятели. На последното му представление примата на родната естрада отиде лично и дори му подари огромен букет. Това напълно опроверга твърдението, че Лили Иванова е егоцентрична и няма приятели сред родните звезди от естрадата или другите изкуства у нас.

Защото е известна враждата й с другия колос на родната естрада Йорданка Христова. Която сега е част от шоуто на ВИП Брадър-Образцов дом. Това даде повод на няколко пъти Лили Иванова да й се подиграе, че тя не би се подложила на подобно унижение в името на средства, които изкарвала само от един свой концерт.