Коцето се принуди да вземе това крайно решение, макар че Надя му е бясна и не иска да приеме!

Поп фолк певецът Коцето е любимец на крадците. Иначе как може да се обясни пристрастеността им към неговите пари и вещи. Защото домът на Константин вече седем пъти е обиран. Преди известно време Коцето на шега изрече, че вече ще оставя ключа от жилището си на определено място, за да могат бандюгите да не се тормозят, ами да си влизат направо.

При последния обир дори двамата със съпругата му са били в жилището, което не е попречило на маскираните отново да проникнат в него и да задигнат каквото си пожелаят.

[caption id="attachment_427210" align="alignright" width="300"]Коцето Коцето взе решението сам, без да се допита до Надя. Затова тя му е бясна[/caption]

Тъй като му писнало да го крадат, Коцето решил да се премести в по-скромно жилище. Макар че жена му Надя още му е бясна заради това решение. Тя не иска да приеме, че ще живеят далеч по-сиво и скромно.

Разкошния им дом в Драгалевци, обект на непрекъснати набези от страна на крадците, той продал. Къде, в кой квартал на столицата и на какъв адрес е новият му дом, певецът няма намерение да разкрива пред обществеността, за да предпази жилището си от нежеланите гости.

Поп фолк певеца наскоро бил обран и в столицата на хазарта Монте Карло. Пред зрителите на Нова телевизия той разкри, че влезли със съпругата си да изпият по едно кафе в едно от заведенията. Той си сложил чантата на облегалката на съседен стол и си поръчали кафе с Надя. Най-много да се забавили около двадесетина минути, докато сърбали горещата напитка. В един момент певеца посегнал към преметната си чанта на стола, за да си тръгнат.

Каква била изненадата му, когато на стола нямало нищо. В първият момент Коцето помислил, че съпругата му си прави шега и с твърд тон й казал да не се гаргари. Тя обаче отрекла да има нещо общо с това. И така двамата останали без документи. Каква сума обаче и имало в чантата си Коцето не спомена, тъй като явно тя не била от значение за изпълнителя на „Пайнер”.

Заради тези обири Коцето решил да направи нещо с колата си, за да не му я задигнат. Той предпочитал да й сваля и четирите гуми, когато е на участие или в дискотеката си в Студентския град, за да не дава повод на разбойниците да му я отнесат. Мярката на този етап имала ефект, тъй като крадците все още не са посегнали на луксозното му возило.