Зорница Линдарева си подписа смъртната присъда от Тачо!

Зорница Линдарева показа жлъчния си нрав и реши да си отмъсти на екслюбовника си Тачо. След като зрителския вот я изгони от Къщата на ВИП Брадър и тя бе гост при Гала в предаването й ”На кафе”, ден след това бе откарана с линейка в болница. Манекенката припадна и се наложи спешна лекарска намеса, за да възстанови здравето си. Но тя реши да си отмъсти и да не премълчи истината за любовните умения на мъжа на Жени Калканджиева.

Според нейните думи любовника й Тачо имал сериозни проблеми и „трудно вдигал самолета”. Зорница Линдарева нямала никакво намерение да му пази авторитета, особено след като чула какви думи зад гърба й говорят семейство Манови - Тачо и Жени Калканджиева. Според психически нестабилната Зорница Линдарева липсата на мъжественост била една от причините Тачо да буйства и да бъде агресивен.

[caption id="attachment_427204" align="alignright" width="300"]Зорница Линдарева След това, което каза Зорница Линдарева, нищо чудно да изяде нов пердах от Тачо[/caption]

Припомняме, че след поредния скандал Тачо изригна и удари шамар на бившата си интимна приятелка. Заради проявената агресия и невъздържаност мъжа на Шестата по хубост излетя от Къщата, но поради понижения рейтинг на шоуто той бе върнат отново от продуцентите.

Въпреки че бе възстановен в играта, скандалите и пиянските изцепки на Тачо не спряха. Много от кавгите в Къщата на ВИП Брадър-Образцов дом бяха провокирани от него. Според Зорница Линдарева сприхавостта му също е в резултат на неумението му да бъде сто процентов мъж. В къщата обаче плеймейтката демонстрираше една особена, но силна привързаност към Тачо.

Те двамата сякаш се преследваха и бяха винаги там, накъдето отиде и другия. Това странно стечение на обстоятелствата обаче не бе отминато от устатата рускиня Людмила Захажаева. Майката на мадам „Сигнално жълто” заяви, че двамата се обичат и ако бяха финансово стабилни, а не зависеха материално от други хора щяха да бъдат двойка. Но според самата Зорница Линдарева връзката й с Тачо била грешка и тя категорично съжалява, че изобщо е допуснала да има такава с мъжа на Жени Калканджиева.