Кали направи всичко възможно, за да скрие тази истина, но не успя!

Поп фолк дивата Кали крие произхода си - от срам, който сама си е внушила. Според източници, близки до изпълнителката на „Пайнер”, тя имала циганска кръв. Нейният баща бил циганин, но Кали упорито скривалакакъв е родителя й и винаги заобикаляла темата, ако някой попита дали това е истина, пише сайтът Лайфстайл.бг. Именно заради горещата кръв във вените си тя наследила и таланта си да пее.

[caption id="attachment_427197" align="alignright" width="225"]Кали Кали цял живот се е срамувала от произхода си и не се вижда с баща си[/caption]

Изпълнителката на хита „4-4-2” доста се смути и изпоти от директния въпрос на устатата рускиня Людмила Захажаева дали не е циганка. Припомняме, че Кали е една от съквартирантите в Къщата на ВИП Брадър този сезон и майката на скандалната водеща Албена Вулева в прав текст я попита за нейните корени и съмнителния й произход. На което певицата отговори, че има смесена кръв и промрънка, че в себе си има нещо гръцко, но и нещо друго, с което на практика призна. Истината е че тя е джуревка, тоест е дете от смесения брак между българин или българка и циганин или циганка, твърдят запознати с произхода й.

Кали знаела, че родът на баща й се състои от много братя и сестри, но никога н ее проявявала желание да се запознае с тях или дори само да ги опознае.

Преди време из публичното пространство плъзна слуха, че и друга нейна колежка също има във вените си циганска кръв. Според упоритата клюка красивата Анелия също е плод на брака между циганин и българка. Запознати с нейните корени се кълнат, че във вените на гласовитката тече ромска кръв.

Дебелите вежди, леко мургавата й кожа, диалекта и завалването я издавали, но Анелия побърза да се подложи на хирургически интервенции за красота, а и се постара да си пооправи езика, за да не й личи. В началото на кариерата си Анелия пеела изкусително цигански парчета по заведенията, но постепенно загърбила това умение, за да не я издава. Както Кали, така и Анелия не искат да споменават този период и да говорят за произхода си, но все пак истината рано или късно излиза наяве.