Жесток скандал между Георги Близнашки и БСП

Жесток скандал между Георги Близнашки и БСП
5 (100%) 1 vote

Георги Близнашки беше нападнат в Парламента от червените

Георги Близнашки отнесе куп упреци заради управлението си

Жесток скандал се развихри между Георги Близнашки и БСП в Парламента днес. Червените атакуваха служебния премиер заради Визия 2020 по време на сесията на Народното събрание. Той от своя страна не им остана длъжен и им отвърна от трибуната, че именно заради поведението си са отблъснали избирателите си на изминалите избори.

Георги Близнашки

Георги Близнашки

Георги Близнашки коментира Визия 2020, изтъквайки, че това е изключително важен документ и настоя народните представители да се отнасят отговорно към него, а не само да си търсят поводи да се заяждат. Служебният министър-председател е категоричен, че служебният кабинет не е превишил по никакъв начин правомощията си, в каквото ги обвиняват.

Близнашки даде отговор и на въпроса на червената депутатка Мая Манолова за поголовните съкращения в администрацията, които, според червените, са изцяло на политическа основа. Отговорът на служебния премиер беше, че причината за уволненията на хората е неспособността им да си вършат работата, а не политическата им принадлежност.

Очаквано, атаките на БСП бяха подкрепени и от Лютви Местан. Лидерът на ДПС също се изправи на трибуната на Народното събрание, от където засегна Георги Близнашки на тема професионализъм. Местан в прав текст обяви Близнашки, че е бил просто една политическа маша и го нарече най-слабия премиер в цялата история на България, видяха от vsekiden.com.

Всички тези нападки изкараха от равновесие лидера на служебния кабинет и той повиши глас от трибуната на Парламента, защитавайки себе си, че вече се е доказал като професор, а тези, които го нападат, трябва тепърва да се доказват.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Жесток скандал между Георги Близнашки и БСП”

  1. Nikolay Petrov

    Ное. 06. 2014

    Врагът с партиен билет ! Доста боли като им вадят зъбите, нали ?
    Червени боклуци, нищо ново не ще научат !

Добавете коментар