Златка Димитрова накара всичките си познати да хлъцнат от шока!

Ново двайсет. Плеймейтката Златка Димитрова смятала да се превърне в селскостопански труженик. Черната Златка обмисляла идеята да се оттегли от светския живот и да се захване с ръчен труд на село. Замисълът обаче не бил неин, а на любимия й мъж Мирослав.

36-годишният бизнесмен обмислял варианта да закупи атрактивен имот в село до Димитровград, по поречието на река Марица, за да отглежда тиквички. В него той възнамерявал да построи дом за него и Черната Злати. За целта той вече си нарочил парцела, в който отделил да инвестира около двеста бона за изграждането на оранжерии. Миро вече наел за целта около хиляда декара по поречието на голямата река. Двамата със Злати възнамерявали да се грижат за имота и за продукцията, като Черната Златка категорично заявила, че ще се включи активно в това дело.

[caption id="attachment_427191" align="alignright" width="300"]Златка Димитрова Златка Димитрова от столицата направо на къра[/caption]

Златка Димитрова не крие, че е израснала на село и този физически труд не й е чужд. Тя с радост се зарекла да превива гръб, целият в татуси над зеленчука, но с идеята да е рамо до рамо до любимия си приятел. Златка Димитрова не се срамува да признае, че преди да стане известна в публичното пространство се е трудила упорито на полето и в градината.

С майка си Маргарита бъдещата моделка е работила на къра и е култучела домати, окопавала ги е и се е грижела всеотдайно за полезния зеленчук. Подобна дейност е развивала и в южната ни съседка Гърция, където е заминала да спечели някой лев от градинарство. Затова работата й никак няма да й е чужда, а мисълта, че ще бъде с любимия си ще я зарежда с много енергия, позитивизъм и удоволствие от труда й.

Ръчният труд не ме плаши, щом ще съм рамо до рамо с любимия ми Миро, хвалела се красавицата пред свои близки и познати. Златка Димитрова е убедена, че работата на открито ще й се отрази добре и на психиката и на желанието й в най-скоро време да стане майка.