Албена Вулева неочаквано за всички показа чувства!

Да не повярваш на очите си! За пръв път - не само в Къщата на Вип Брадър, а и от години, ехидната и непробиваема Албена Вулева показа чувства. Тя буквално рухна в нервна криза в Къщата, след като близо два месеца стоически понасяше факта, че е най-мразеният съквартирант, а и сама подклаждаше омразата на останалите участници.

Снощи обаче дойде часът на истината, когато последните за сезона номинации трябваше да преминат под знака на позитивното гласуване и съквартирантите да изберат този, който според тях е най-достоен да спечели шоуто. Както и този обаче, който е срам за обществото и по никакъв начин не би трябвало дори да се намира в Къщата.

[caption id="attachment_427179" align="alignright" width="300"]Албена Вулева Албена Вулева също има чувства, макар да се преструва на камък[/caption]

Позитивни номинации събраха няколко от съквартирантите, докато безспорно най-голям брой негативи отнесе Албена Вулева. Тя се измори да гледа как един след друг съквартирантите я номинират сякаш е човешка отрепка и я описват с думи, които никой човек не би желал да чуе за себе си или за близките си.

Албена Вулева се правеше на непукист и дори се опитваше да се усмихва нагло, но с всяка една номинация, лицето й ставаше все по-сериозно и каменно. Докато след номинациите тя не се оттегли сама в спалнята, далеч от всички.

Атанас Месечков отиде при Албена Вулева, за да се опита да я разсмее и да проведе разговор, който да я разсее от случилото се, но този път тя не реагира. С престорена отегченост му каза, че иска да е сама, защото е изморена и го помоли да я остави на мира.

Единствена Людмила Захажаева разбра какво става в главата на дъщеря й и се зае да плюе по съквартирантите, за да й повдигне настроението, но и тя удари на камък. След случилото се, Албена Вулева за първи път от много време насам показа, че има някакви чувства в себе си, пък макар и странни, и също като останалите хора може да изпита срам, огорчение и наранено его.

Как ли ще си го върне тя на останалите обаче, предстои да разберем - ако успее да спечели гласовете на зрителите и да остане в Къщата до финала.