Никол Станкулова не спира да се жалва пред близките си след удара!

Красивата Никол Станкулова получи неочакван удар, който я накара да излезе извън кожата си. Тя не може да се съвземе вече няколко дни след наглия обир, на който стана жертва. Никол не спира да се жалва и да "благославя" извършителите пред близките и колегите си, тъй като изгърмя с не по-малко от седем бона.

Всичко се случило преди броени дни, когато Никол Станкулова излязла да обядва със своя приятелка в ресторант, който често посещава. Двете започнали да разглеждат менюто, а Никол Станкулова, както обикновено, оставила чантата си встрани от себе си. Тя и приятелката й поръчали, хапнали и побъбрили сладко, но като дошло време на сметката и синоптичката се пресегнала да вземе дамската си чанта, за да плати, разбрала, че нея я няма.

[caption id="attachment_427173" align="alignright" width="300"]Никол Станкулова Никол Станкулова е бясна, че се е простила с толкова любими вещи[/caption]

Никол Станкулова скочила като ужилена и започнала да търси и разпитва хората в заведението, но се оказало, че никой не е забелязал нищо. Хубавицата буквално треперила от гняв, защото тъкмо била взела заплатата си от 2000 лева в телевизията, пише вестник "Всеки ден".

"Не ме е яд за парите, но не мога да мирясам, че някой идиот държи мобилния ми телефон и се пръска с моя любим парфюм", крещяла Никол Станкулова, а приятелката й се чудела как да я укроти.

Самата дамска чанта на Никол Станкулова е била на известна марка и струвала не по-малко от 3000 лева. А в нея освен скъпия мобилен телефон и марков парфюм, имало още адски скъпа козметика, заплатата, за която вече споменахме и още сериозна сума пари в брой.

Не се знае дали личните документи и шофьорската книжка на прелестната Никол Станкулова също са били у нея в този момент и дали и те не са изгоряли, както останалите й пари и вещи.

За жалост, вътре в заведението не е имало камери и затова крадците, обрали Никол, няма как да бъдат видяни и разпознати от полицията.