Ели Гигова спря да се храни

Милионерската наследница Ели Гигова се срина.

Макар, че остават броени дни до финала на ВИП Брадър, Ели Гигова остана без сили. От началото на риалити формата наследницата на Николай Гигов се държа на положение и бе най-моралният обитател в къщата. Тя нито веднъж не скандализира с неморалното си поведение и не си позволи да мрънка за мизерните условия, при които бяха принудени да живеят в някои от седмичните мисии. Въпреки всичко е повече от очевидно, че Ели Гигова не се чувства никак комфортно в шоуто.

[caption id="attachment_427163" align="alignright" width="300"]Ели Гигова спря да се храни Ели Гигова спря да се храни[/caption]

Тя отслабна драстично и вече прилича на скелет с бледа кожа и огромни сенки под очите. Милионерската наследница предпочита да гладува, тъй като не й се нравят храните, които се приготвят в къщата. Въпреки това тя никога не си позволи да капризничи какво иска да яде и не даде нито веднъж заявка при поръчването на храната, съобразно седмичния бюджет. Гладът на Ели Гигова обаче продължи твърде дълго и тя вече е на предела на силите си. Явно ножът вече е опрял в кокала, щом си позволи да сподели със съквартирантите си, че е пред срив. Тя изплака, че вече й е омръзнало да се тъпче със зеле и ориз, подчертавайки, че никога не е яла подобни манджи. След като се ожали, Ели Гигова сподели, че иска всичко да свършва по-скоро и да се прибере у дома. Специалистите са сериозно притеснени за здравословното й състояние, тъй като твърде дълго време поставя организма си пред сериозно изпитание.

По време на снощните номинации, които ще са последни за този сезон на ВИП Брадър, стана ясно, че зрителите ще избират кой от номинираните съквартиранти да изгонят. Те ще избират измежду Албена Вулева (и майка й Людмила Захажаева), Влади Въргала, Иво Аръков, Наско Месечков и Камелия Воче. Сред сигурните финалисти в шоуто са Wosh MC, Йорданка Христова, Елена Кучкова, Жени и Тачо, Ели Гигова и Кали, пише pik.bg.