Борислава Латинова си измисля за цялата случка, категорични са от прокуратуратаБорислава Латинова лъже за гнусния обиск от полицайката

Борислава Латинова официално беше обявена за лъжкиня. От прокуратурата в София излязоха с официално становище по случката, която изправи на нокти цялата страна. И раздели обществото на две в мнението им за органите на реда и доколко представителите им злоупотребяват с пълномощията си. Оказа се обаче, че студентката Борислава си е измислила цялата гнусна случка.

[caption id="attachment_427154" align="alignright" width="300"]Борислава Латинова лъже за обиска Борислава Латинова лъже за обиска[/caption]

И най-нагло е излъгала за "обиска", който уж й е бил направен от полицайката Нели Върбанова на 17 октомври тази година. От държавното обвинение са категорични, че всичко, казано от Борислава Латинова е нагла лъжа. След това заключение прокуратурата е прекратила предварителната проверка, която е била образувана след жалбата на 20-годишната студентка на 4 ноември.

До това се е стигнало след като са били разпитани очевидци на случилото се в средата на октомври. Техните показания се различавали драстично от казаното от Борислава Латинова. Никой от свидетелите не е споменавал за грубо отношение от страна на полицай Върбанова, камо ли за събличане на момичето и бъркане в панталона й, както разправяше студентката.

Нейните твърдения се опровергават и от изготвената експертна справка. Припомняме ви, че Боряна Латинова предизвика грандиозен скандал като заяви, че е била опипвана от служителка на Четвърто РПУ в София по време на рутинна проверка на автомобил в центъра на столицата. В последствие полицайката се подложи на детектор на лъжата, за да докаже невинността си, а съученици на Борислава разкриха, че тя е патологична лъжкиня и доста често злоупотребява с кокаин и халюциногенни гъби, предават от vsekiden.com.