Мартин Мартинов отпразнува шумно рождения си ден!

Моделът Мартин Мартинов вчера празнува бляскав рожден ден. Той покани много от брадърките, както и купчина известни моделки. Мистър България 2009 отпразнува празника си в елитен столичен клуб. Сред гостите му бяха паркетния лъв Евгени Минчев, светската пиарка Ива Екимова, известни манекенки и бизнесмени, както и някои от съквартирантите, с които беше в Къщата на ВИП БРадър.

Сред поканените беше и небезизвестният богаташ Цуни, който беше любовник на поп фолк дивата Преслава, а после и на приятелката не плеймейтката Николета Лозанова – Ваня.

[caption id="attachment_427145" align="alignright" width="300"]Мартин Мартинов Мартин Мартинов вдигна шумно парти[/caption]

След гостите на светското събитие бяха още коментаторката от Домсъвета на шоуто по Нова телевизия –миската Славена Вътова, Венета Харизанова и Джуди Халваджиян. Певецът Румънеца също бе сред гостите на Марти, но без Енчев.

Малко известно е, че Мартин Мартинов се сгодява с гримьорката Силвия Стойчева. Красавицата, която има дете от Наско от БТР, който в момента е жури в „Гласът на България” не продължава задълго да е годеница на манекена. Двамата се разделят преди окончателно да се врекат във вярност и да си обещаят, че ще са заедно до края на дните си.

[caption id="attachment_427146" align="aligncenter" width="300"]Мартин с Ива Екимова Мартин с Ива Екимова[/caption]

Манекенът се плаши от брачния хомот и желае отново да продължи да търси своята избраница на сърцето. Малко след раздялата със Стойчева той става гадже на Мис България 2002 Теди Бургазлиева. Утвърденият модел хлътва по нея и според момичето приятелят й Марти е много романтичен и също й предложил брак с много красив жест. Но буреносни облаци се надвисват и над тази влюбена двойка. Тяхната връзка също не продължава дълго и не издържа изпитанието на времето.

Моделът на „Висаж” призна при една от игрите на Големия брат, че е бил интимен и с шефката си Жени Калканджиева. Но скоро пътищата им се размделят и всеки поема по своята съдба. Но именно любовта му към съпругата на Тачо е в основата на неуспешните му връзки. Мартин Мартинов развива кариерата си и зад океана, а мечтата му е да изпъкне на голямата сцена като професионален актьор. Засега обаче освен с моделство, модела Мартин Мартинов работи като брокер на недвижими и моти.